Vores blog om vores hverdag

Vores blog om vores hverdag

Familien består af:

John (38), Gitte Elisabeth (36), Chili Marie (9) og Lotus Elisa (7) Phoenix Norman (0)
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Klokkerholm, hvor vi har: Hesten: Jens. Kattene: Kasper, Ida Marie, Scarlett & Kaptajn - samt hundene; Finn og Keld ...

Fed afslutning på sæsonen...

- KvadrillenPosted by Gitte Berg 09 Oct, 2010 21:14
I dag var Jens og jeg med til Kvadrillens sidste show for denne sæson. Det gik over al forventning. Rigtig fed oplevelse og giver bestemt én blod på tanden til at fortsætte næste sæson også. Vi er klar!

Efter showet gik vi rundt og kiggede lidt på dyrerne til dyrskuet og sluttede af på Mc D. i Haverslev. Vi var lige hurtig hjemme og læsse Jens af og fodre dyr - og så gik turen til Østervrå, hvor Susanne og Oluf holdte lidt "stald-reception". Det var rigtig hyggeligt og sjovt at se hvor de boede og se deres skønne heste. Deres nye stald var rigtig flot.

Vi kom hjem og skyndte os at printe nogle bingo-banko plader ud. Desværre var vi ikke heldige - men det var da sjovt lige at spille med. Tror ikke det er sidste gang vi prøver det.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.