Vores blog om vores hverdag

Vores blog om vores hverdag

Familien består af:

John (38), Gitte Elisabeth (36), Chili Marie (9) og Lotus Elisa (7) Phoenix Norman (0)
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Klokkerholm, hvor vi har: Hesten: Jens. Kattene: Kasper, Ida Marie, Scarlett & Kaptajn - samt hundene; Finn og Keld ...

Godt i gang igen...

- HverdagenPosted by Gitte Berg 26 Oct, 2017 19:40
Tiden flyver, og nu er det snart november og en måned er gået på job, efter min barsel sluttede. Elsker at være tilbage på jobbet og være sammen med mine livsglade kolleger. Der blev dog ikke til efterårsferie for mit vedkommende, men ungerne holdte ferie i sommerhuset med deres far. Jeg pendlede til og fra sommerhuset og arbejdet og nød lidt kvalitetstid med familien. John var også med Birgitte, Peter og HC i Leos Legeland sammen med alle ungerne. Det gik så godt.

Jeg er også kommer godt i gang med at løbe igen. Løber 2-3 gange om ugen. Dejligt, at overskuddet er ved at melde sig igen og ikke mindst løbeglæden.

Fønne er nu 7 måneder og vokser på livet løs. Han er så glad og dejlig en lille dreng. Han har endda haft sin første weekend ude, uden sin mor og far. Han blev passet for et par uger siden af hans mormor og morfar. Det gik simpelthen så godt.

Chili har også fået taget skolefoto og de er bare blevet så gode. Første gang hun rigtigt smiler på disse billeder ❤️


  • Comments(0)//www.familien-berg.dk/#post1971

Fønne 5 mdr

- Phoenix NormanPosted by Gitte Berg 21 Aug, 2017 12:18
I dag var Fønne til sin 5 mdr. undersøgelse og fik sin vaccination. Han tog det som en rigtig mand og skreg i vilden sky over de to små prik og lige bagefter charmerede han den søde kvindelige læge. Sådan! Så var Fønne så god som ny igen.
Vi har en sund og frisk dreng der er helt med motorisk. Der er sket rigtig meget med ham de sidste 3 måneder og med hjælp fra Fys, så er han alderssvarende med andre babyer. Det er bare så dejligt. Nu kan det kun gå fremad. Fønne måler nu 71 cm og vejer 8,5 kg. Store dreng! Vi skal også huske at sige tusind tak til bedste-Birthe for at bringe og køre os hjem igen. Det er dejligt at have nogen, der tænker på en, når nu ens bil er på værksted. Vi har undværet bilen siden i onsdags. Det kan man altså godt mærke nu - især hvor meget man savner den og bruger den til i hverdagen. Det gode ved det hele er - at vores søde mekaniker har skrevet i dag - at han har lavet bilen og han også har synet den! Jamen ved I nu hvad. Det er altså service. Så kan vi godt leve med den har været væk i flere dage, end beregnet.

Her ser i min gode veninde, Heidi, der holder Fønne til Byfesten. I sidste uge hyggede hende og jeg med god rødvin og et spil bordtennis og en masse snak. Bare sådan en dejlig aften! Glæder mig allerede til næste!

I weekenden var vi en tur til Byfest i Klokkerholm og mødte en masse kendte ansigter. Det var bare sådan en god aften. Vi var cyklende derop - netop pga. vi ingen bil havde. Det gik også bare fint og vejret holdte tørt mens vi var deroppe.

Da vi ikke rigtig har kunne komme nogen steder, udnyttede vi situationen og gik løs på projekt ridebane. Vi fik samlet en masse sten og murbrokker op fra marken. Utroligt så mange sten og skidt, der kan gemme sig under jordens overflade. Pigerne havde deres egen lille traktor med vogn og kørte frem og tilbage og læssede sten af. Det var en super god hjælp. Og de sidste brædder, der skulle i jorden hele vejen rundt, kom også i. Nu begynder det at ligne noget og vi er også begyndt at benytte os af banen om aftenen. Det går fint.

I dag siger datoen jo den 21. august. I dag er det 7 år siden vi holdt bryllup i bakkerne. Det er ikke til at forstå.

  • Comments(0)//www.familien-berg.dk/#post1969

Mandag stod på 2xridning..

- HverdagenPosted by Gitte Berg 15 Aug, 2017 14:00
I går startede pigerne jo i skole og havde en dejlig dag. De kom begge glade hjem og fortalte om alt det de havde snakket om i skolen m.m. De har savnet deres kammerater - det er helt sikkert.

I går aftes tog jeg pigerne med til ridning igen. Lotus er blevet rigtig bidt af det og nu er vi også blevet meldt ind i Klubben. Lotus red igen på Sofie og hun var så stolt efter timen, hvor hun havde travet rigtig meget og også reddet bagvendt på hesten. Chili insisterede på at vi skulle ud med Bimmer når vi havde spist aftensmad - så det gjorde vi. Hun skulle også trave og prøve at vende bagvendt. Indtil videre begynder Lotus´ iver at smitte lidt af på Chili. Det er jo skønt, når ens bagtanke virker! ha ha. Måske kan I ane at vi rider på vores nye ridebane derhjemme. Der mangler dog stadig hegn på den ene langside og så skal der lige brædder eller snor på langt i to etager - så er banen helt færdig. Men underlaget var tip-top og en fryd af ride rundt på. Det har været lidt begrænset for os at ride inde i haven med blomsterbede i midten, når vi skulle trave rundt. Glæder mig til banen er helt færdig. Så skal jeg rigtig på ryggen af Jens. Det bliver godt! Er langt om længe ved at have lidt overskud til andet end kun baby. Har dog kastet den smule energi jeg har i overskud over på pigerne og hestene. Hvis jeg skal forsvare at have hest selv på gården, så må pigerne også gerne interessere sig for heste og vi på den måde får brugt dem. Ellers synes jeg det er synd. Så jeg bakker dem 110% op - om der regner eller blæser og de siger de vil ud og ride, jamen så skal vi ud og ride! Det er så vigtigt - selvom mor er træt om aftenen. Men er sikker på det bliver bedre - jo mere jeg kommer i gang og slipper Fønne mere og mere. Han er jo 5 måneder nu! HVOR pokker bliver tiden af? Den flyver af sted!

  • Comments(0)//www.familien-berg.dk/#post1968
Next »