Vores blog om vores hverdag

Vores blog om vores hverdag

Familien består af:

John (1978), Gitte Elisabeth (1981), Chili Marie (2007) og Lotus Elisa (2010) Phoenix Norman (2017)
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Klokkerholm, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Kattene: Ko og Ida Marie - samt hunden: Keld ...

Trist i dag...

- Lotus ElisaPosted by Gitte Berg 18 Mar, 2010 09:01
I dag har jeg en rigtig øv-dag. Tænker meget på at det bliver svært for mig at blive mor igen uden min mor ved min side. Måske er det "bare" hormonerne, der spiller mig et pus - men kan også mærke at jo tættere jeg kommer på fødslen, jo mere ondt gør det indeni mig, at jeg har mistet min mor i denne graviditet.

Jeg er overbevist om, at min mor "hjalp" mig med at blive gravid. Det kan måske lyde lidt makabert, men: "Når én sjæl forsvinder, så vil en ny opstå". Nu venter vi så oven i købet med en pige - jah, så er jeg overbevist.

Jeg er bare ked af, at min mor skulle være den sjæl, der skulle forsvinde, for at vi kunne få den lille ny. Hun får aldrig lov til at møde sit andet barnebarn, men jeg ved, at hun ville have været stolt af hende.

Chili savner også sin mormor rigtig meget. Hun spørger til hende hver dag. Og hver eneste gang jeg virker en smule trist spørger hun om jeg er ked af det pga mormor. Det er næsten ikke til at bære. For ja, jeg tænker på min mor hver dag - selvom jeg måske ikke viser det (eller tror nogen ligger mærke til det) og så gør det bare så ondt at min egen datter bare kan mærke det med det samme. Vil jo ikke gøre hende trist også. Vi skal nok komme videre - og er allerede kommet langt. Har bare som sagt en øv-dag i dag...

  • Comments(3)//www.familien-berg.dk/#post98