Vores blog om vores hverdag

Vores blog om vores hverdag

Familien består af:

John (1978), Gitte Elisabeth (1981), Chili Marie (2007) og Lotus Elisa (2010) Phoenix Norman (2017)
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Klokkerholm, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Kattene: Ko og Ida Marie - samt hunden: Keld ...

En dag i Zoo og på Hjallerup Marked...

- HverdagenPosted by Gitte Berg 02 Jun, 2011 18:41

Dagen startede tidligt med at smørre madpakker og pakke til en dag i Zoo. Vi ankom ved Aalborg Zoo lidt over 10 og vejret var ikke så godt. Det skiftede dog over middag og der blev nærmest for varmt, at gå rundt derinde. Men, hold da op en lækker dag. Ungerne nød det fuldt ud og vi gik bare og hyggede alle sammen. Der var til at komme til derinde. Tror det er første gang, hvor vi har været derude, at der var så lidt mennesker. De var nok i stedet til Hjallerup Marked. Lotus gjorde som vi ventede - og sagde "vov-vov" til alle dyrerne. Hun var mest glad for de søde små gråspurve, som hun jagtede rundt på plænen, mens vi spiste madpakker.

Her er lidt billeder fra dagen...

Vi havde nogle gode timer i Zoo og ved en 15-tiden tog vi en tur på Hjallerup Marked. Sikke mange mennesker, der havde fået samme idé. Vi slap dog billigt. Købte ét par solbriller, lidt frugt og et pølsebrød til Lotus. Mødte lige Lasse og Mette derude også. Hyggeligt.


Kvadrilletræningen er aflyst i dag. Egentlig godt nok. Er total smadret. Istedet vil jeg over til Mette med mit pudsegrej og hesteudstyr. Så skal vi pudse amok så det kan være fint og klart til på lørdag!

  • Comments(0)//www.familien-berg.dk/#post841