Vores blog om vores hverdag

Vores blog om vores hverdag

Familien består af:

John (1978), Gitte Elisabeth (1981), Chili Marie (2007) og Lotus Elisa (2010) Phoenix Norman (2017)
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Klokkerholm, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Kattene: Ko og Ida Marie - samt hunden: Keld ...

Akupunktur

- Lotus ElisaPosted by Gitte Berg 09 Feb, 2017 10:53
I dag skal vi prøve noget nyt med Lotus. Vi skal til akupunktur med hende! Nu tænker i nok en masse med nåle og sådan noget. Det er også rigtigt nok. Men hende vi skal ud til har også en metode uden nåle, men i stedet med noget lys-halløj. Det bliver spændende og selvom jeg er meget skeptisk - så har jeg taget Ja-hatten på og giver det en chance! Det skulle hjælpe på ufrivillig vandladning, uro i kroppen og koncentrationsbesvær. JO JO, det er jo lige det vi har brug for. Vi er klar!

Lotus fik også ros i dag af sin klasselærer. Det varmede. Hun er ikke så uro og ukoncentreret i skolen efter vi har haft en alvorssnak med hende og hun bliver ikke så let påvirket af de andre i klassen til at lave ting og ballade. Det lyder jo godt. Men det skulle jo også gerne fortsætte og blive ved sådan. Men dejligt, der er fremgang og hun laver hendes lektier så flot og vil det rigtig gerne.

  • Comments(0)//www.familien-berg.dk/#post1899