Vores blog om vores hverdag

Vores blog om vores hverdag

Familien består af:

John (1978), Gitte Elisabeth (1981), Chili Marie (2007) og Lotus Elisa (2010) Phoenix Norman (2017)
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Klokkerholm, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Kattene: Ko og Ida Marie - samt hundene: Finn og Keld ...

Update på den sidste uges tid...

- HverdagenPosted by Gitte Berg 16 Jan, 2017 07:47
Tiden er fløjet af sted den sidste uges tid. Har slet ikke haft tid til at blogge. I torsdags havde jeg Lotus med på jobbet. Hun skulle til undersøgelse og scanning over middag og i stedet for jeg kørte hjem for at køre tilbage nordpå, så var det nemmere vi kørte direkte fra jobbet af. Hun havde en god dag på mors arbejde og synes det var sjovt. Nu har Chili jo også prøvet det en gang - så er man jo stor, når man også selv får lov.

Lørdag stod den på Milla og Nicholais fødselsdag - det gik det meste af lørdagen med. Søndag havde Birthe fødselsdag og så var vi en tur oppe og besøge Birgitte og lille Frida på børneafdelingen i Hjørring. Nøj, så sød en lille pige og SÅ fin hun var. Virkelig en smuk pige og stærk. Ork, som hun sparkede løs allerede, når hun skulle skiftes. Glæder mig til vi får vores lille dreng ud. Men tålmodighed - han skal gerne blive derinde længe endnu.

  • Comments(0)//www.familien-berg.dk/#post1888