Vores blog om vores hverdag

Vores blog om vores hverdag

Familien består af:

John (38), Gitte Elisabeth (36), Chili Marie (9) og Lotus Elisa (7) Phoenix Norman (0)
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Klokkerholm, hvor vi har: Hesten: Jens. Kattene: Kasper, Ida Marie, Scarlett & Kaptajn - samt hundene; Finn og Keld ...

Nørvang camping åbner igen..

# Fest og farverPosted by Gitte Berg 15 Jun, 2013 03:13
Igen i år skal der holdes campingfest på Nørvang. Alle er velkommen, bare I lige giver et praj om i kommer, så vi kan finde plads til jer og jeres campingvogne, telte m.m.

Campingpladsen åbner fredag den 19. juli kl. 17.00 for de gæster, der kommer med telte eller campingvogne - så kan de lige få lov til at sætte deres grej op. Selve festen løber af stablen lørdag den 20. juli kl. 18.00. Vi holder det igen i år som ét stort sammenskudsgilde, hvor hver familie selv tager mad til dem selv og så slår vi det sammen til ét stort tag-selv-bord. Medbring også gerne en bette kage til det store Nørvanske Kagebord.

Vi satser stærkt på at få slagtet vores smågrise, så vi kan få dem smidt på grillen. Temaet i år for campingfesten er nemlig - GRISEFEST PÅ MALLORCA!

I år vil vi prøve at stable et bette loppemarked på benene. Så tag gerne ting, i vil sælge, med ud til os :-) Det koster gratis, bare i selv medbringer jeres borde til boderne ;-))

  • Comments(0)//www.familien-berg.dk/#post1677