Vores blog om vores hverdag

Vores blog om vores hverdag

Familien består af:

John (1978), Gitte Elisabeth (1981), Chili Marie (2007) og Lotus Elisa (2010) Phoenix Norman (2017)
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Klokkerholm, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Kattene: Ko og Ida Marie - samt hunden: Keld ...

Gaveindkøb, invitationer og x-factor...

- HverdagenPosted by Gitte Berg 19 Mar, 2010 19:57
Chili blev sendt afsted i dagpleje som hun plejer i morges og derefter begav jeg mig ud til Storcentret. Jeg skulle ud og finde en gave fra baby til Chili. Vi har spurgt Chili hvad hun kunne tænke sig at baby gav hende - hvortil hun har svaret hver gang at hun ønsker sig en "Lyserød Julegave" smiley Det er dog blevet til en BabyBorn dukke som hun kan skifte ble på og give sutteflaske. Hun fik jo et puslebord i julegave med alt tilbehør og vi synes det er en sød ide at hun kan være med til at pusle sin egen lille baby mens mor pusler om lillesøster. Gaven blev selvfølgelig pakket ind i lyserødt gavepapir smiley

Jeg fik også lavet vores bryllupsinvitationer færdige. De ligger nu i kuverter i skuffen - klar til at blive sendt! Men venter lige til maj måned med at sende dem. Men, super dejligt at have dem færdige. Pludselig er baby her - og så er det nok begrænset hvor meget man lige får lov at lave af kreative ting og sager.

Da John kom hjem tog vi alle tre ind til Hjallerup og købte Bland Selv Slik. Far og Chili ser nu Disney Sjov, mens jeg lige sidder her og tjekker mine faste sider ud på nettet. Snart kommer der X-factor og så skal der hygges.

Imorgen står den på Gymnastikopvisning nede i Hallen. Morfar og Moster + Farmor og Farfar kommer og kigger på Chili laver opvisning. Det bliver bare så hyggeligt. Vil prøve at huske at tage en masse billeder af de små.

  • Comments(0)//www.familien-berg.dk/#post101