Vores blog om vores hverdag

Det er jul - det er cool- Hverdagen

Posted by Gitte Berg 06 Dec, 2017 07:57

Sikke meget der er sket de sidste par måneder. Fønne er jo startet i dagpleje hos Jonna og hans far er startet på arbejde igen. Hverdagen kører. Dog endte alle ungerne med at blive rigtig syge, så det er ikke så meget Fønne har været af sted. Tak til mormor og morfar for at træde til med pasningen. Ved ikke hvad vi skulle have gjort uden dem.
Blog imageEt par juleafslutninger er det også blevet til. I sidste uge holdt Klubben afslutningen med juletræsdans, æbleskiver og pakkespil. Og vi voksne fik indviet Klubbens nye Bordfodbold-spil. Genialt, siger jeg bare!

Blog imageBlog imageBlog imageTraditionen tro var vi også i sommerhuset og lave juledekorationer. Bedsterne tog allerede ungerne med derned en lørdag over middag, så de kunne samle ting i skoven. Om søndagen var der ellers julehygge i sommerhuset og vi fik lavet en masse fine ting.

Blog image"Yeeahhh, it´s hard to be a nissemand"...

Blog image
I weekenden var der også årets julefrokost og højdepunkt ved mit firma. Hold nu op, hvor var det en sjov aften. Havde campingvognen med og det var jo dejligt nemt, da benene ikke kunne mere. Uheldigvis var min "Nisse" med til julefrokosten og havde fyldt campingvognen med skumgummi-dutter. ha ha. Men alt i alt en genial aften - med god mad fra Frøken Madsen i Sæby og alt det man kunne drikke af våde sager.Godt i gang igen... - Hverdagen

Posted by Gitte Berg 26 Oct, 2017 19:40

Tiden flyver, og nu er det snart november og en måned er gået på job, efter min barsel sluttede. Elsker at være tilbage på jobbet og være sammen med mine livsglade kolleger. Der blev dog ikke til efterårsferie for mit vedkommende, men ungerne holdte ferie i sommerhuset med deres far. Jeg pendlede til og fra sommerhuset og arbejdet og nød lidt kvalitetstid med familien. John var også med Birgitte, Peter og HC i Leos Legeland sammen med alle ungerne. Det gik så godt.

Jeg er også kommer godt i gang med at løbe igen. Løber 2-3 gange om ugen. Dejligt, at overskuddet er ved at melde sig igen og ikke mindst løbeglæden.

Blog imageFønne er nu 7 måneder og vokser på livet løs. Han er så glad og dejlig en lille dreng. Han har endda haft sin første weekend ude, uden sin mor og far. Han blev passet for et par uger siden af hans mormor og morfar. Det gik simpelthen så godt.

Blog imageChili har også fået taget skolefoto og de er bare blevet så gode. Første gang hun rigtigt smiler på disse billeder ❤️


Fønne 5 mdr- Phoenix Norman

Posted by Gitte Berg 21 Aug, 2017 12:18

Blog imageI dag var Fønne til sin 5 mdr. undersøgelse og fik sin vaccination. Han tog det som en rigtig mand og skreg i vilden sky over de to små prik og lige bagefter charmerede han den søde kvindelige læge. Sådan! Så var Fønne så god som ny igen.
Vi har en sund og frisk dreng der er helt med motorisk. Der er sket rigtig meget med ham de sidste 3 måneder og med hjælp fra Fys, så er han alderssvarende med andre babyer. Det er bare så dejligt. Nu kan det kun gå fremad. Blog imageFønne måler nu 71 cm og vejer 8,5 kg. Store dreng! Vi skal også huske at sige tusind tak til bedste-Birthe for at bringe og køre os hjem igen. Det er dejligt at have nogen, der tænker på en, når nu ens bil er på værksted. Vi har undværet bilen siden i onsdags. Det kan man altså godt mærke nu - især hvor meget man savner den og bruger den til i hverdagen. Det gode ved det hele er - at vores søde mekaniker har skrevet i dag - at han har lavet bilen og han også har synet den! Jamen ved I nu hvad. Det er altså service. Så kan vi godt leve med den har været væk i flere dage, end beregnet.

Blog imageHer ser i min gode veninde, Heidi, der holder Fønne til Byfesten. I sidste uge hyggede hende og jeg med god rødvin og et spil bordtennis og en masse snak. Bare sådan en dejlig aften! Glæder mig allerede til næste!

I weekenden var vi en tur til Byfest i Klokkerholm og mødte en masse kendte ansigter. Det var bare sådan en god aften. Vi var cyklende derop - netop pga. vi ingen bil havde. Det gik også bare fint og vejret holdte tørt mens vi var deroppe.

Blog imageDa vi ikke rigtig har kunne komme nogen steder, udnyttede vi situationen og gik løs på projekt ridebane. Vi fik samlet en masse sten og murbrokker op fra marken. Utroligt så mange sten og skidt, der kan gemme sig under jordens overflade. Pigerne havde deres egen lille traktor med vogn og kørte frem og tilbage og læssede sten af. Det var en super god hjælp. Og de sidste brædder, der skulle i jorden hele vejen rundt, kom også i. Nu begynder det at ligne noget og vi er også begyndt at benytte os af banen om aftenen. Det går fint.

I dag siger datoen jo den 21. august. I dag er det 7 år siden vi holdt bryllup i bakkerne. Det er ikke til at forstå.