Vores blog om vores hverdag

Fastelavn, er mit navn...- Hverdagen

Posted by Gitte Berg 12 Feb, 2018 07:49

Blog imageWeekenden stod på Melodi Gran Prix og Fastelavnsfest. Lørdag holdte vi Melodi Granprix aften derhjemme med Raclette og fløderand. Ren 80er tema og lige i den rette Melodi Granprix ånd! SÅ hyggeligt. Blog image
Blog imageBlog imageBlog imageI går søndag var der jo snestorm i Klokkerholm, så vi sprang altså fastelavnsfesten over i kirken og tøndeslagningen over i præstegården - da det var udendørs. Det kunne vi ikke sætte os op til. I stedet tog vi med Familien Neergaard til fest i Ravnshøj-hallen. Det var en god eftermiddag og Chili vandt to store præmier i deres Amerikanske Lotteri. Blog imageLotus var klædt ud som en ond heks. he he.Blog imageChili var klædt ud som en flagermus.

Blog imageI dag er Phoenix´ dagplejemor syg, så Fønne skulle over til Ingrid. Det er første gang vi prøver at få vores børn passet hos søde Ingrid på Toftelundsvej i Klokkerholm. Fønne virkede rigtig glad, da han blev afleveret og det bevidner dette billede også om, som jeg har modtaget fra dagplejeren smileyAv min arm..- Hverdagen

Posted by Gitte Berg 07 Feb, 2018 07:49

De sidste 2-3 uger har familien derhjemme været ramt af sygdom. Årets influenza havde ramt os. Værst var det for ungernes far, der var syg i knapt 14 dage med lungebetændelse. Han var ikke meget værd - så det tog lidt på ressourcerne at stå alene med det hele. Blog imageOg endnu værre var det, at Chili i sidste torsdags til gymnastik - brækkede armen. Af sted til skadestuen og fik den i gips kl. 24 om natten. Men tøsen var sej og ville i skole dagen efter. Phoenix fik konstateret astmatisk bronkitits og efterfølgende røg han ned med høj feber. Heldigvis har vi fået hjælp fra mormor og morfar til at passe ham. I dag er han af sted. Og vi krydser fingre for, han får en dejlig dag hos Jonna. Blog imageBlog imageBlog image
Lotus har været den eneste, der faktisk har været forskånet derhjemme. Hun er hårdfør den lille dame! Så hende og jeg har været på nogle gode mor-datter-ture, for at komme lidt ud af huset og få renset krop og sind. I weekenden tog vi til Østervrå og udforskede området og skovene og spiste kager fra bageren i Parken i Østervrå. Det var en hyggelig tur. Grunden til turen lige gik til Østervrå, var at vi på et senere tidspunkt skal på weekend med min svoger og svigerinde. De holder stor fødselsdag - min svoger bliver 40 år og har lejet et sommerhus. Lotus, Phoenix og jeg tog så på tur for at se hvor det lå og fandt det også med det samme. Derefter udforskede vi området. Lotus synes det var spændende og ville gerne have sovet der med det samme. he he.

Blog imageNu skal det heller ikke være ren elendighed. Fastelavn er jo lige om hjørnet og så småt startet for ungerne. Lotus ville være en chili-pepper i år og Phoenix ville være en Flagremus. Blog imageChili vil også være Flagremus i år - men hende må I vente med at se, til hun skal til et arrangement - Hun har nemlig ikke været så heldig, at komme til noget endnu. Skolen holder først fastelavn i næste uge.

Da jeg ikke har fået opdateret siden her længe, så har jeg heller ikke engang fået vist de billeder vi tog, da vi var på Kulturbroen (ungerne og jeg) for nogle uger siden - før alt det her sygdom rigtig brød ud. Det var også en dejlig, men kold dag i Nørresundby. Men vi fik en på opleveren.
Blog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog imageVi parkerede ved Lidl i Nørresundby og gik så ned til Kulturbroen og over den til Aalborg-siden. Her gik vi en tur på havnen og besøgte de legepladser og loppemarkeder, der nu var derovre. Vi fik gået en 6 km - hvilket var rigtig dejligt. Ungerne var meget betaget af alt det grafiti der var på de tomme bygninger rundt omkring. Noget af det var faktisk også rigtig flot. Turen sluttede med pølsehorn i læ og i solen, der prøvede at varme os op.

Phoenix 10 mdr.- Phoenix Norman

Posted by Gitte Berg 22 Jan, 2018 08:02

Blog imageSå blev knægten 10 måneder. Eller... det er godt nok et par dage siden han havde månedsdag - men først nu, jeg får taget mig sammen til at poste et indlæg om det.