Vores blog om vores hverdag

Vores blog om vores hverdag

Familien består af:

John (1978), Gitte Elisabeth (1981), Chili Marie (2007) og Lotus Elisa (2010) Phoenix Norman (2017)
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Klokkerholm, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Kattene: Ko og Ida Marie - samt hunden: Keld ...

Pigefest og Chilis 11 års fødselsdag

- Chili MariePosted by Gitte Berg 11 Jun, 2018 07:56
Lørdag var der pigefest i Oasen. 25 friske damer var mødt op i festlig stemning. Og hold nu op en sjov dag og aften. Jeg cyklede ned til Lisa og Andy kl. 12, hvor vi fik en øl eller to inden vi gik over i Oasen. John og ungerne tog til Aalborg for at hygge og fordrive tiden mens mor var af sted. Vi fik dejlig mad fra Slagter Krabbe og to af pigerne havde lavet lækker kage til kaffen. Og så fik vi boller med pålæg til "skrub af mad". Det var bare en god dag! Glæder mig allerede til næste år! Jeg sidder helt og griner højt, når jeg tænker tilbage på i lørdags. Amen altså - synes det er helt fantastisk at man kan samle så mange piger, bare fra Ørum og så hygge på tværs af alder m.m. Ved 23-tiden begyndte vi at bryde op og jeg ville også hjem så jeg kunne være frisk til Chilis fødselsdag dagen efter. Det var et godt træk! For var faktisk overraskende frisk da jeg vågnede kl. lidt over 6.

Søndag morgen blev Chili vækket med morgensang, morgenbord og gaver. Hun blev så glad for gaven fra os. Vi gav en sprit ny Huawei 9 lite, Lotus gav hende et cover og Phoenix gav hende panserglas.


Jeg fik lavet mine fødselsdagslagkager. Har rester med på job i dag - det falder nok i god jord, er jeg sikker på!Familien kom til kaffen og Chili havde en skøn dag. Dog var det ikke hele familien som kom, da der var lidt sygdom som man desværre ikke er herre over. Lidt små-fnidder i krogene og et par uheldige bemærkninger var da også at finde - men heldigvis var det ikke noget Chili opfangede - og noget vi andre ikke kunne se udover. Selvom det lige lagde en dæmper. Ærgerligt - når det ellers kunne have været en dejlig dag. Tror varmen er steget folk til hovedet. Forstår ikke man har brug for at påpege fejl og mangler hos folk man er på besøg hos!? Ja, jeg siger det bare! Og er en smule skuffet.

Chili ville gerne vi hentede Pizza fra Hjallerup og så satte vi Ferdinan på og hyggede resten af aftenen. En god fødselsdag. Og så kom der vand - masser af vand! Tiltrængt. Ja, hvem skulle tro man blev glad over regnvejr - men det gjorde vi.

John har endelig også fået inviteret gæster til sin 40 års fødselsdag. Det bliver rigtig godt og han glæder sig rigtig meget. Det gør jeg selvfølgelig også, hvis jeg ellers er inviteret. ha ha..


  • Comments(0)//www.familien-berg.dk/#post2003

Chili 10 år!

- Chili MariePosted by Gitte Berg 13 Jun, 2017 14:51
Hold da op, hvor bliver tiden af. Chili fyldte 10 år i lørdags! Det er jo helt vildt. Vores lille pige, er blevet så stor.

Chili blev på dagen vækket med sang, gaver og det helt store morgenbord. Da vi havde indtaget morgenmaden gjorde vi klar til en dag i Fun House i Frederikshavn, hvor pigerne fra klassen skulle komme og fejre hende. 9 piger kom med og Lotus var heldig, at hun også måtte være med deroppe. Thi hi.. Det gik super godt og pigerne legede det bedste de havde lært. Kl. 14 kunne vi pakke sammen og sige "farvel og tak". Det var godt nok nemt! Ikke sidste gang, vi holder fødselsdag på den måde!

Søndag stod den atter engang på fødselsdag - denne gang for hele familien, der kom til eftermiddagskaffe. Chili har virkelig fået en masse dejlige gaver - og faktisk ALT hun havde ønsket sig allermest. Det var helt vildt. Vi havde nogle hyggelige timer sammen med familien og søndag aften havde vi ryddet op og gjort rent igen - så huset så præsentabel ud igen. Hård, men skøn weekend.

  • Comments(0)//www.familien-berg.dk/#post1955

Sikke en forskrækkelse...

- Chili MariePosted by Gitte Berg 01 Jun, 2017 14:48
Chili forstår da at forskrække sine forældre. Som skrevet tidligere i dag, i et indlæg, besvimede Chili i morges mens vi var ved at sætte hår. Så gik turen ellers til egen læge kl. 9 og så blev vi sendt på sygehuset på akut modtagelsen med beskeden om indlæggelse. Chili blev undersøgt, målt og vejret - og heldigvis kunne de ikke finde noget på hende. Det eneste vi kan gøre er at holde øje med hende og får hun et anfald igen - så kunne det tyde på epilepsi og så vil de først der, begynde udredning deraf. Ingen grund til at sætte himmel og hav i bevægelse for et enkelt tilfælde. Men puha, sikke en forskrækkelse - det må jeg nok sige. Det har godt nok været en rutsjebane tur denne dag. John kom hjem og var stadig syg fra job, og så skulle vi af sted på sygehuset med Chili. Vi har vagten i klubben i aften og den blev da godt nok lige sat på standby. Det var den næsten også i forvejen - for nu hvor John er syg og dem jeg skal stå med dernede først kommer senere eller måske ikke, hvis det trækker ud, så var det ikke så smart at stå ene kvinde med så mange børn med et spædbarn på armen. Men det løste sig med en god kammerat fra Ørum, der sprang til som erstatning for John - og så røg vi jo på sygehuset med beskeden om indlæggelse. Så måtte jeg skrive at jeg ikke kunne komme og stå vagt. Det er så ikke så nemt at få folk til at dække ind med så kort varsel, åbenbart. Men nu tager jeg derned i aften, så må John hænge i og se efter Fønne og håbe på Fønne sover godt i aften, når John har ham, selvom han er syg. Ja, I fornemmer nok en lille snert af bitterhed, det er heller ikke helt ved siden af. Mor er ikke sur - mor er skuffet. Er dog glad for vores pige er ok og så krydser vi bare fingre for det her var et enkelt tilfælde. Det nager mig dog utroligt meget, at de ikke kan sige hvad der har gjort hun faldt om?

  • Comments(0)//www.familien-berg.dk/#post1953
Next »