Vores blog om vores hverdag

Vores blog om vores hverdag

Familien består af:

John (38), Gitte Elisabeth (36), Chili Marie (9) og Lotus Elisa (7) Phoenix Norman (0)
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Klokkerholm, hvor vi har: Hesten: Jens. Kattene: Kasper, Ida Marie, Scarlett & Kaptajn - samt hundene; Finn og Keld ...

Phoenix 10 mdr.

- Phoenix NormanPosted by Gitte Berg 22 Jan, 2018 08:02
Så blev knægten 10 måneder. Eller... det er godt nok et par dage siden han havde månedsdag - men først nu, jeg får taget mig sammen til at poste et indlæg om det.

  • Comments(0)//www.familien-berg.dk/#post1977

Fønne 5 mdr

- Phoenix NormanPosted by Gitte Berg 21 Aug, 2017 12:18
I dag var Fønne til sin 5 mdr. undersøgelse og fik sin vaccination. Han tog det som en rigtig mand og skreg i vilden sky over de to små prik og lige bagefter charmerede han den søde kvindelige læge. Sådan! Så var Fønne så god som ny igen.
Vi har en sund og frisk dreng der er helt med motorisk. Der er sket rigtig meget med ham de sidste 3 måneder og med hjælp fra Fys, så er han alderssvarende med andre babyer. Det er bare så dejligt. Nu kan det kun gå fremad. Fønne måler nu 71 cm og vejer 8,5 kg. Store dreng! Vi skal også huske at sige tusind tak til bedste-Birthe for at bringe og køre os hjem igen. Det er dejligt at have nogen, der tænker på en, når nu ens bil er på værksted. Vi har undværet bilen siden i onsdags. Det kan man altså godt mærke nu - især hvor meget man savner den og bruger den til i hverdagen. Det gode ved det hele er - at vores søde mekaniker har skrevet i dag - at han har lavet bilen og han også har synet den! Jamen ved I nu hvad. Det er altså service. Så kan vi godt leve med den har været væk i flere dage, end beregnet.

Her ser i min gode veninde, Heidi, der holder Fønne til Byfesten. I sidste uge hyggede hende og jeg med god rødvin og et spil bordtennis og en masse snak. Bare sådan en dejlig aften! Glæder mig allerede til næste!

I weekenden var vi en tur til Byfest i Klokkerholm og mødte en masse kendte ansigter. Det var bare sådan en god aften. Vi var cyklende derop - netop pga. vi ingen bil havde. Det gik også bare fint og vejret holdte tørt mens vi var deroppe.

Da vi ikke rigtig har kunne komme nogen steder, udnyttede vi situationen og gik løs på projekt ridebane. Vi fik samlet en masse sten og murbrokker op fra marken. Utroligt så mange sten og skidt, der kan gemme sig under jordens overflade. Pigerne havde deres egen lille traktor med vogn og kørte frem og tilbage og læssede sten af. Det var en super god hjælp. Og de sidste brædder, der skulle i jorden hele vejen rundt, kom også i. Nu begynder det at ligne noget og vi er også begyndt at benytte os af banen om aftenen. Det går fint.

I dag siger datoen jo den 21. august. I dag er det 7 år siden vi holdt bryllup i bakkerne. Det er ikke til at forstå.

  • Comments(0)//www.familien-berg.dk/#post1969

Besøg af SPen...

- Phoenix NormanPosted by Gitte Berg 13 Jun, 2017 14:58
I dag kom min sundhedsplejerske på besøg - ikke for at tjekke Fønne, men for at teste mig igen. Jeg har jo været igennem en test for fødselsdepression - som mødre får tilbudt efter fødslen. Desværre slog min test meget ud sidst sundhedsplejersken var her. Men som vi snakkede om, var jeg/John "et lidt trælst sted" og havde nogle ting, der lige skulle klares og løses - hvilket gjorde mit humør var helt i kuldkælderen. Dog vil jeg sige, at på intet tidspunkt har det været pga. Fønne. Han er den nemmeste og gladeste lille dreng - og jeg NYDER hvert øjeblik med ham. Men det er svært at bevare det gode humør, når alt andet skranter. Og jeg har bare aldrig været god til at gå og tulre herhjemme og være "bundet op". Jeg har brug for "Gitte-tid". Ikke meget - bare lidt. En løbetur, en gåtur med hunden - eller bare en tur til frisøren - UDEN BABY. Det er dog blevet meget bedre og jeg klarede også testen i dag - vi er dog stadig meget obs. på hvordan jeg har det og hun vil følge mig senere også. Det er skønt, det bliver taget meget alvorligt. Jeg føler dog humøret er vendt tilbage og familien igen er på rette kurs herhjemme. Men ting tager tid. Det er hårdt at skrive om, men - med ærlighed kommer man længst og det er godt at komme ud med sine tanker og vide man faktisk ikke er alene om sådanne ting.

  • Comments(0)//www.familien-berg.dk/#post1956
Next »