Vores blog om vores hverdag

Vores blog om vores hverdag

Familien består af:

John (1978), Gitte Elisabeth (1981), Chili Marie (2007) og Lotus Elisa (2010) Phoenix Norman (2017)
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Klokkerholm, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Kattene: Ko og Ida Marie - samt hundene: Finn og Keld ...

Lidt omrokering i hjemmet..

# NørvangPosted by Gitte Berg 07 Mar, 2018 08:01
Da byggeprojektet er sat på hold ind til det bliver varmere i vejret - så er jeg gået i gang med de nuværende værelser ovenpå i huset. Chili har fået det lille værelse. Det fik jeg sat så fint i stand her i weekenden. I næste weekend skal Chilis gamle værelse sættes i stand og så kan Lotus komme derind og være. Sidst bliver Lotus´s nuværende værelse sat i stand, så det bliver Phoenix værelse sammen med sine forældre lige som det er nu, indtil vi får bygget Chilis nye værelse i tilbygningen - så skal dobbeltsengen ind i det lille værelse igen. Men det er nu dejligt, at få lidt styr på tingene og shinet huset op. Der er også sat nye vinduer i begge de store værelser og der er lidt pudsearbejde og tapet-arbejde inden der kan males færdigt. Men det bliver godt!  • Comments(0)//www.familien-berg.dk/#post1981

Byggetilladelsen er godkendt - Sæt i gang!

# NørvangPosted by Gitte Berg 11 May, 2017 14:51
Endelig fik vi godkendt vores byggetilladelse - så vi kan få bygget til huset og lavet flere værelser. Det bliver så godt! Glæder mig til sommer, hvor vi går i krig!

  • Comments(0)//www.familien-berg.dk/#post1943

Ny stue ...

# NørvangPosted by Gitte Berg 09 Jan, 2017 08:26
Har da heller ikke fået lagt billederne op af vores "nye" stue?!? Det er blevet ganske fint - lidt tomt endnu - men mon ikke vi nok skal få fyldt rummet ud igen snart.
Synes det er blevet så godt at vi har fået spisebordet ned i den anden ende af stuen og de store sofaer har fået mere luft ude i midten af rummet. Stuen synes større. Det er virkelig blevet et dejligt rum!
  • Comments(0)//www.familien-berg.dk/#post1887
Next »