Vores blog om vores hverdag

Vores blog om vores hverdag

Familien består af:

John (38), Gitte Elisabeth (36), Chili Marie (9) og Lotus Elisa (7) Phoenix Norman (0)
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Klokkerholm, hvor vi har: Hesten: Jens. Kattene: Kasper, Ida Marie, Scarlett & Kaptajn - samt hundene; Finn og Keld ...

Godt i gang igen...

- HverdagenPosted by Gitte Berg 26 Oct, 2017 19:40
Tiden flyver, og nu er det snart november og en måned er gået på job, efter min barsel sluttede. Elsker at være tilbage på jobbet og være sammen med mine livsglade kolleger. Der blev dog ikke til efterårsferie for mit vedkommende, men ungerne holdte ferie i sommerhuset med deres far. Jeg pendlede til og fra sommerhuset og arbejdet og nød lidt kvalitetstid med familien. John var også med Birgitte, Peter og HC i Leos Legeland sammen med alle ungerne. Det gik så godt.

Jeg er også kommer godt i gang med at løbe igen. Løber 2-3 gange om ugen. Dejligt, at overskuddet er ved at melde sig igen og ikke mindst løbeglæden.

Fønne er nu 7 måneder og vokser på livet løs. Han er så glad og dejlig en lille dreng. Han har endda haft sin første weekend ude, uden sin mor og far. Han blev passet for et par uger siden af hans mormor og morfar. Det gik simpelthen så godt.

Chili har også fået taget skolefoto og de er bare blevet så gode. Første gang hun rigtigt smiler på disse billeder ❤️


  • Comments(0)//www.familien-berg.dk/#post1971

Mandag stod på 2xridning..

- HverdagenPosted by Gitte Berg 15 Aug, 2017 14:00
I går startede pigerne jo i skole og havde en dejlig dag. De kom begge glade hjem og fortalte om alt det de havde snakket om i skolen m.m. De har savnet deres kammerater - det er helt sikkert.

I går aftes tog jeg pigerne med til ridning igen. Lotus er blevet rigtig bidt af det og nu er vi også blevet meldt ind i Klubben. Lotus red igen på Sofie og hun var så stolt efter timen, hvor hun havde travet rigtig meget og også reddet bagvendt på hesten. Chili insisterede på at vi skulle ud med Bimmer når vi havde spist aftensmad - så det gjorde vi. Hun skulle også trave og prøve at vende bagvendt. Indtil videre begynder Lotus´ iver at smitte lidt af på Chili. Det er jo skønt, når ens bagtanke virker! ha ha. Måske kan I ane at vi rider på vores nye ridebane derhjemme. Der mangler dog stadig hegn på den ene langside og så skal der lige brædder eller snor på langt i to etager - så er banen helt færdig. Men underlaget var tip-top og en fryd af ride rundt på. Det har været lidt begrænset for os at ride inde i haven med blomsterbede i midten, når vi skulle trave rundt. Glæder mig til banen er helt færdig. Så skal jeg rigtig på ryggen af Jens. Det bliver godt! Er langt om længe ved at have lidt overskud til andet end kun baby. Har dog kastet den smule energi jeg har i overskud over på pigerne og hestene. Hvis jeg skal forsvare at have hest selv på gården, så må pigerne også gerne interessere sig for heste og vi på den måde får brugt dem. Ellers synes jeg det er synd. Så jeg bakker dem 110% op - om der regner eller blæser og de siger de vil ud og ride, jamen så skal vi ud og ride! Det er så vigtigt - selvom mor er træt om aftenen. Men er sikker på det bliver bedre - jo mere jeg kommer i gang og slipper Fønne mere og mere. Han er jo 5 måneder nu! HVOR pokker bliver tiden af? Den flyver af sted!

  • Comments(0)//www.familien-berg.dk/#post1968

Hverdagen er startet..

- HverdagenPosted by Gitte Berg 14 Aug, 2017 08:45
7 ugers dejlig sommerferie er nu slut. Pigerne har haft den længste og dejligste sommerferie hjemme hos Fønne og jeg. I dag startede de så i 1.- og 4. klasse.

  • Comments(0)//www.familien-berg.dk/#post1967
Next »