Vores blog om vores hverdag

Vores blog om vores hverdag

Familien består af:

John (38), Gitte Elisabeth (36), Chili Marie (9) og Lotus Elisa (7) Phoenix Norman (0)
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Klokkerholm, hvor vi har: Hesten: Jens. Kattene: Kasper, Ida Marie, Scarlett & Kaptajn - samt hundene; Finn og Keld ...

Besøg af fyssen, sne og tøseaften...

- HverdagenPosted by Gitte Berg 12 Mar, 2018 07:56
I torsdags holdte jeg fri med Phoenix, da hans gamle fys skulle komme. Det var ellers meningen at mødet skulle holdes hos dagplejeren - men da hun stadig er sygemeldt på 4. uge - så måtte det blive hjemme hos os. Det var ellers meningen vi alle tre parter skulle have haft møde pga. uoverensstemmelser og klage fra vores side af - men nu tog jeg den alene med fyssen og fik renset luften og startet på en frisk! Phoenix havde så rykket sig helt vildt - sjovt nok, når der nu har været en klage ind over! Men jeg kan heldigvis selv se hvor meget han har rykket sig, bare den sidste månede. Det er helt vildt! Jeg begynder også at tro på, at han nok skal begynde at kravle - og derfor fik han en før-fødselsdagsgave i form af et lege/kravletæppe. Vores trægulve er alt for glatte. Pigerne har dog aldrig kravlet. De møvlede sig frem som Phoenix gør. Men han kan rent faktisk godt komme op på alle fire og stå og vippe og så er det jo med at støtte ham i det.

Chili fik også sin skibsbriks torsdag aften. Sjovt, det var sådan en seng, hun gerne ville have. Jeg havde ellers ledt nettet tyndt efter en rigtig sovesofa til 2 personer. Men nej, hun havde fundet en god og gammeldags skibsbriks. 200 kr for seng, et læs pyntepuder og to madrasser. Det var et ok køb og pigen er så glad!


Da jeg fik fri i fredags skyndte jeg mig hjem og hente Phoenix og så hjem og hoppede i vintertøjet. Kælkene var fundet frem og vi fik nogle gode timer på bakkerne ved Møllesøen. Phoenix synes dog det var en smule kedeligt at kigge på og lidt for vildt at være med. Men det gik.

Lørdagen startede tidligt, da Phoenix ikke gad sove mere - men så kunne man jo udnytte, at man kunne komme til på Skats hjemmeside og se om man var heldig at få penge tilbage i skat. Og sørme jo. Dejligt. Derefter gik turen over til naboerne for at låne deres traktor og dele lidt sladder. Lotus tog også til fødselsdag hos en klasseveninde og vi havde været kreative og lavet et pengetræ. Lotus gad godt, der var sådan et træ i vores have. Det gad jeg egentlig også godt. he he.

Lørdag aften stod den på tøsehygge for Chili og jeg. Vi skulle over til vores veninder oppe i byen - Heidi og Emma (Og Mathias). Rødvin, snolder og god mad + Danmark Har Talent. Det var en god aften og vi fik vendt verdenssituationen.

Søndag blev kun brugt på lidt afslapning og fik lavet lidt på pigernes værelser. Der er nu kommet nyt tapet på deroppe i begge rum. Skønt! Og sikke det pyntede. Nu skal der "bare" males deroppe, så kan der blive byttet værelser - igen!

  • Comments(0)//www.familien-berg.dk/#post1983

En fuldt ud udnyttet vinterferie!

- HverdagenPosted by Gitte Berg 27 Feb, 2018 07:54
Så er vinterferien forbi - og hvilken ferie!! Det har bare været en dejlig en af slagsen og veludnyttet ferie - med en masse skønne aktiviteter.
De første par dage, hyggede vi bare derhjemme med at bage og bare være sammen. Fastelavnsboller og pølsehorn blev bagt til den helt store guldmedalje. Ungerne var søde til at hjælpe til og også til at smage til bagefter. haha... Vi fik også besøgt vores årlige tur i Hoppeland, ved HopHans. Han stiller hvert år et hav af hoppeborge op i hallen i Hjallerup. Det er altid et hit, og man møder altid nogle man kender derinde. Så vi havde en dejlig og lang dag i hallen med madpakker og hygge.
Om tirsdagen fik Chili sin gips af - til stor glæde for hende, ikke mindst! Og bagefter turen hos lægehuset, drønede vi alle mand op til Rakkeby med Phoenix, som mormor og morfar skulle passe mens vi tog i biffen. Vi skulle ind og se Coco. En Disney/Pixar film. Ok film. Lidt sørgelig og ikke så sjov som disse film plejer at være. Sød historie, men manglede nogle gode grin.
Onsdag blev der pakket og kørt ned i sommerhuset. Ungerne og jeg skulle være der til fredag. Farmand skulle desværre arbejde. Vi fik gået en masse gode ture til stranden, lavet god mad og snoldet en hel masse. Et par ture i genbrugen blev det også til. Isabella kom også på besøg fra torsdag til fredag, helt fra Lønstrup! Hende var vi så oppe med i Lønstrup fredag eftermiddag, hvor vi lige var hjemme og læsse kufferterne af og pakke ud. Det var rigtig godt at hun kom ned til os i sommerhuset. Vi lavede skattejagt, legede gemmeleg i mørket og "Fugl, fisk eller midtimellem" - og gæt en mad - til stor morskab for pigerne. Dog ikke for mor her, der fik Salt og kaffe på en teske med bind for øjnene. Føj.
Lørdag stod den nemlig på 40x37 års fødselsdag i Østervrå i et luksus sommerhus sammen med hele den pukkelryggede familie. Familien Neergaard, Andersen, Jensen, Mellergård, Mortensen og familien Berg var repræsenteret! Så vi var noget af en flok og hyggeligt var det.

Og så var det rigtig mandag i går - Dagplejeren var syg igen! Så nu er Phoenix hos Ingrid. Det gør nu heller ikke så meget. Han er glad for at være der. Er bare ved at være godt træt af kommunen. De skal jo ringe og fortælle, hvis vores dagplejer er syg og finde en anden plads INDEN vi skal køre på job. Det gjorde de så ikke! Det er bare ikke i orden.
  • Comments(0)//www.familien-berg.dk/#post1980

Fastelavn, er mit navn...

- HverdagenPosted by Gitte Berg 12 Feb, 2018 07:49
Weekenden stod på Melodi Gran Prix og Fastelavnsfest. Lørdag holdte vi Melodi Granprix aften derhjemme med Raclette og fløderand. Ren 80er tema og lige i den rette Melodi Granprix ånd! SÅ hyggeligt.
I går søndag var der jo snestorm i Klokkerholm, så vi sprang altså fastelavnsfesten over i kirken og tøndeslagningen over i præstegården - da det var udendørs. Det kunne vi ikke sætte os op til. I stedet tog vi med Familien Neergaard til fest i Ravnshøj-hallen. Det var en god eftermiddag og Chili vandt to store præmier i deres Amerikanske Lotteri. Lotus var klædt ud som en ond heks. he he.Chili var klædt ud som en flagermus.

I dag er Phoenix´ dagplejemor syg, så Fønne skulle over til Ingrid. Det er første gang vi prøver at få vores børn passet hos søde Ingrid på Toftelundsvej i Klokkerholm. Fønne virkede rigtig glad, da han blev afleveret og det bevidner dette billede også om, som jeg har modtaget fra dagplejeren smiley  • Comments(0)//www.familien-berg.dk/#post1979
Next »