Vores blog om vores hverdag

Vores blog om vores hverdag

Familien består af:

John (38), Gitte Elisabeth (36), Chili Marie (9) og Lotus Elisa (7) Phoenix Norman (0)
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Klokkerholm, hvor vi har: Hesten: Jens. Kattene: Kasper, Ida Marie, Scarlett & Kaptajn - samt hundene; Finn og Keld ...

Lotus 7 år

- Lotus ElisaPosted by Gitte Berg 11 Apr, 2017 09:13
I kan tro Lotus blev fejret i år med maner! Fredag, på hendes rigtige fødselsdag, startede vi med morgensang, boller og gaver. I skolen delte hun slikkepinde og små hariboposer ud til sin klasse. Da hun kom hjem fra skole smuttede vi til Aalborg i Toys'R'us - efter Lotus' eget ønske! Vi havde aftalt hun selv skulle ud og vælge sin fødselsdagsgave fra os af og så kunne man jo også lige afprøve alle deres trampoliner, nu man lige var derude.


Derefter gik turen til Hjallerup. Lotus ville på Alanya og spise pizza til aftensmad - så det gjorde vi. Det var også første gang lille Phoenix var ude og spise. Så hyggeligt!
Lørdag stod den på den helt store fødselsdagsfest! Lotus' klasse kom til middag og var der hele eftermiddagen. Vi valgte at fejre hendes fødselsdag i Oasen, da de er
i Lotus' klasse og der er en masse at lege med nede i Oasen og masser af plads! Det gik så fint og de fik guffet en masse pizzasnegle og pølsehorn. Chili legede påskeharen og delte påskeæg og slikposer ud, da de fandt hende gemt et sted i Oasen. Det var et hit!

Om aftenen indtog vores familie Oasen og vi fik fejret Lotus atter engang. Det var bare sådan en hyggelig aften. Lotus havde bestemt menuen: Lasagne med "børnesalat" og flutes til. Det var nemt og ligetil! Men smagte jo som altid godt. Lotus blev bare lidt træt, meget hurtigt - og gik kold under bordet inden gæsterne tog hjem lørdag aften. Det var heller ikke noget at sige til - med sådan et program! he he.
Det var så overvældende med alle de fine ting, Lotus fik i fødselsdagsgave. Hun er så glad for alle sine gaver.

  • Comments(0)//www.familien-berg.dk/#post1927

Ved børnelægen med Lotus

- Lotus ElisaPosted by Gitte Berg 14 Mar, 2017 12:53
I dag har Lotus været ved endnu en undersøgelse ang. hendes tisseri. Det går heldigvis den rigtige vej. Lotus har for 4. gang i træk haft tørre bleer om natten. Ja, nu begynder jeg at tro på det. Vi fortsætter hendes piller indtil sommerferien, hvor vi igen skal ned til en samtale. Kan være dosis skal sættes op, men nu må vi se. Det går i hvert fald den rigtige vej.

Lotus og jeg besluttede os for at købe rundstykker og kage og så besøge mormor og morfar og lige ligge en plan for de næste par dage, nu hvor baby er på trapperne og jeg har fået tid til igangsættelse.

  • Comments(0)//www.familien-berg.dk/#post1919

Lotus til behandling med frekvenslys

- Lotus ElisaPosted by Gitte Berg 10 Feb, 2017 09:40

Lotus var jo ude hos Aalborg Sundhedsklinik i går for at få en behandling med Nogier's frekvenslys, som er ideel til børn og andre, der ikke er glade for at blive stukket med nåle. Jeg må indrømme jeg var lidt skeptisk - men havde taget ja-hatten på! Og må sige Birgit overraskede mig! Positivt! Ved at stille Lotus en masse spørgsmål i øst og vest, og måle hendes puls + samtidigt lyse hende med frekvenslys - vidste hun en hel masse om Lotus - uden vi havde fortalt hende noget om hvad Lotus døjer med! Hun kunne fortælle at Lotus var svær at få op om morgenen, hun var urolig og ukoncentret og hendes urohed sad i venstre side - i kæben. Hun spænder og har derved skæv holdning i hele venstre side og derved en masse uro i kroppen. Og sandt nok. Lotus var skæv?!? Det havde vi da aldrig lagt mærke til og uden Lotus hørte hvad vi hviskede om, satte hun en magnet-ting på hendes venstre tinding og bad Lotus gå frem og tilbage. Nu var hun ikke skæv i skuderen mere?! Ja, jeg ved snart ikke - men jeg blev overbevist. Det var virkelig noget hokuspokus - men det virker åbenbart. Lotus blev så rolig under timen. Ja, hun faldt næsten i søvn mens Birgit gav hende lys-behandling. Det var sjovt at følge. Vi skal har fået en tid mere her i starten af marts. Hun regner med Lotus skal have 3-4 gange og så skulle hun gerne være af med alle hendes ting. Lotus var også så dejligt afslappet efter behandlingen og resten af aftnen. Noget godt havde den behandling da gjort hende. he he..

Du kan læse mere om det her: http://aalborg-sundhedsklinik.dk

  • Comments(0)//www.familien-berg.dk/#post1900
Next »