Vores blog om vores hverdag

Vores blog om vores hverdag

Familien består af:

John (1978), Gitte Elisabeth (1981), Chili Marie (2007) og Lotus Elisa (2010) Phoenix Norman (2017)
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Klokkerholm, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Kattene: Ko og Ida Marie - samt hunden: Keld ...

En god pinse...

- HverdagenPosted by Gitte Berg 23 May, 2018 07:49
Havde de dejligste dage i pinsen sammen med min lille familie. Høj sol alle dage og masser af hygge og gode stunder. Allerbedst har været at der er blevet bygget videre på projektet - Stor tak til Svend Åge der har været her og hjælpe til. Det er guld værd. Phoenix elsker i hvert fald at hjælpe sin far og især det med at køre i trillebør - er han helt vild med! Alt der kan køre, er et hit!Phoenix træner med at gå og klarer det bare så fint.
Her er Melina, Josefine og Lotus (foran, Fønne)

Børnene har haft legeaftaler på kryds og tværs. Badebassinet blev flittigt brugt i det gode vejr og fryseren løb konstant tør for kolde sodavand og is - men blev dog hurtigt fyldt op igen.

Fredag aften fik vi besøg af nogle nye fra Ørum. Vi kender dem fra Bestyrelsen i ØSF og ellers fra Lotus' klasse og fra lokalområdet. De ville lige op og hilse på og se dyrene. Det var bare så hyggeligt og børnene legede på livet løs i haven. Vi blev hurtig enige om, at det måtte vi gøre om - så allerede søndag aften kom de igen og denne gang til spisning/grill hos os. Amen, så hyggeligt det var! Glæder os allerede til næste gang vi ses! Lisa og jeg skal jo til Damefrokost snart og ugen efter dette arrangement, skal vi alle fire til Øl smagning sammen! Lisa og jeg har for resten også meldt os til Skolebestyrelsen på Klokkerholm skole. Jeg blev direkte opfordret til at stille op og har valgt at gribe chancen - tager så Lisa med, som også var frisk. Vi tager hinanden under armen og tropper op! SÅDAN! Det skal nok blive godt.Vi sluttede pinsen af med en tur til Asaa havn, hvor vi fik store is og fik gået en dejlig tur. Der var dog lidt gråt og køligt - men med lidt ekstra tøj på, så gik det jo fint.

Mandag var jeg lige et par timer på job. Jeg havde en del at forberede til et møde om tirsdagen. Valgte at tage børnene med - og bagefter tog vi ind til Sæby og fik en is - så var alle glade.

Efter et par gode pinsedage, var det godt at komme lidt ud og løbe. Jeg valgte at tage Phoenix med i løbevognen. Det gik så godt, dog faldt han i søvn på turen. he he. Det var nok lidt kedeligt alligevel at sidde der og glo. He he.

  • Comments(0)//www.familien-berg.dk/#post1996

Højt til hest...

# DyrernePosted by Gitte Berg 15 May, 2018 07:55
Ridningen var i går aflyst på Hjallerup Rideskole pga. frygt for herpesvirus. Men, det skulle ikke hindre os derhjemme i at sadle op. Først fik pigerne reddet på Bimmer og så var fru Berg højt til hest på Jens. Det gik bare så fint. Er virkelig så glad for min nye ridebane. Det er godt nok luksus. Imens pigerne, Phoenix og jeg tumlede rundt med hestene, fik John støbt lidt inde i stalden. Da vi havde været i bad alle mand - sad vi og nød aftensolen på terrassen og fik en lille kold og sad og snakkede. Elsker virkelig de lækre sommeraftener. Det er så godt for sjælen. Tror klokken blev hen af de 22, før vi trak os indendørs. Man gider virkelig ikke, når vejret er så dejligt.
  • Comments(0)//www.familien-berg.dk/#post1995

Så er vi i gang!

- HverdagenPosted by Gitte Berg 14 May, 2018 07:53
Har haft den dejligste miniferie med familien derhjemme. Vi har fået lavet en hel masse og nydt det gode vejr. Vi føler os godt ladet op til en ny uge!
John fik lånt en minigraver - det var godt nok godt. Vi kunne godt se, at vi kom næsten ingen vegne med håndkraft - det var for stort et arbejde. 2 dage på minigraveren og så var gulvet oppe. Jeg fik styr på haven mens mændene knoklede i stalden. Min far har været her og hjælpe i to dage. Det er vi meget glade for. Phoenix elsker at køre på havetraktoren og så var det jo ingen sag at få slået græs. Han er næsten ikke til at jage af traktoren igen.

Lørdag aften var vi inviteret til Melodi granprix aften inde hos Bitten og Jørgen. De havde lavet en masse lækkert mad og drinks. Det var dejligt at se dem igen. Det er næsten et år siden vi sidst har rendt sammen, men så er det altid godt, at det ikke føles som så lang tid, når man så endelig er sammen igen. Søndag var der jo mors dag. Og sikke en dag. Nok en af mine ynglings dage.
. Fik lov at sove længe og så blev jeg overrasket med lækkert morgenbord og dejlige gaver fra mine unger. Fik en flot lyserød rose til haven, en solcelle-kat og en solcelle-sommerfugl til pynt i haven. Så fint.
Traditionen tro, var vi også på kirkegården i Brønderslev med en lille blomst til min mor. Det var jo mors dag. Var også lige ovre og "hilse" på min faster, der ikke ligger langt fra min mors gravsted.
Derefter gik turen til Rakkeby - op til min far og vi fik lov at prøve hans havetraktor. Phoenix var glad! Mormor og morfar gav dejlig frokost inden turen gik til svigermor.
Her var hele familien samlet og vi sad ude på terrassen og nød en kold. Super dejlig dag.Phoenix fik også hilst på Farmens nye gæslinger. Ork gu, så søde de var. Fønne var stor fan af de små rap-rappere...
  • Comments(0)//www.familien-berg.dk/#post1994
Next »