Vores blog om vores hverdag

Vores blog om vores hverdag

Familien består af:

John (1978), Gitte Elisabeth (1981), Chili Marie (2007) og Lotus Elisa (2010) Phoenix Norman (2017)
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Klokkerholm, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Kattene: Ko og Ida Marie - samt hunden: Keld ...

Ølsmagning og 2xfødselsdag...

- HverdagenPosted by Gitte Berg 19 Jun, 2018 07:50
Fredag havde jeg en ufrivillig ferie-fridag alene med Phoenix. Han blev ringet hjem syg fra dagplejen i torsdags - og så var gode råd dyre. Jeg har heldigvis verdens mest forstående arbejdsplads - så jeg kunne sagtens tage en feriedag om fredagen. Heldigvis var Phoenix så frisk om aftenen, at hans far og mor sagtens kunne komme til Øl smagning i Forsamlingshuset i Ørum med vennerne. Lisa og Andy inviterede på pizza inden turen gik i forsamlingshuset.

Lørdag stod den på tømmermænd! Vi var igennem 12 øl og skulle jo hjælpe med at "rydde bordene" inden vi gik hjem. Om aftenen gik det løs igen. Denne gang til fødselsdag på Trøgdrupvej 9. Det var hyggeligt. Især også fordi Helle og Christian også kom fra Hjallerup. Der var også nogle nye vi ikke kendte, men det var bare en skøn aften. Dog hang vi lidt i bremsen fra fredagen. Men det gik!

Søndag var det lille Gry, der blev 1 år - og det skulle fejres. Menuen stod på hotdogs. Bestemt ikke dårligt! Og et kæmpe hit! Den ide kunne jeg godt finde på at kopiere.

Om tirsdagen var jeg til 1. bestyrelsesmøde med skolen. Lisa var sej og tog næst-formandsposten! SÅDAN! Godt jeg fik hende lokket med. hæ hæ. Da vi kom ud var der en bil der var kørt fra sin plads! Den hvide som i kan se på billedet. De havde glemt at trække håndbremsen. Heldigvis slap min røde for skrammer, men den blå var knapt så heldig. Vi fik taget billeder og sat seddel i ruden på den hvide. Hende i den blå var en fra skolebestyrelsen. Sikke noget.

  • Comments(0)//www.familien-berg.dk/#post2005

Sygt barn og lånehund...

- HverdagenPosted by Gitte Berg 14 Jun, 2018 07:57
Phoenix har været syg her i ugen med feber og udslæt. Vi troede først det var skoldkopper men det er det ikke - de er i hvert fald ikke blevet til mere de røde knopper han fik og feberen er heldigvis også væk. Måske det har været den berygtede tre-dages-feber?

I går fik vi vores lånehund hjem. Fido skal være her minimum til lørdag og hvis alt går godt - får han lov at være her længere. Han er simpelthen så dejlig en bette hund. Amen gu! Han er så glad hele tiden og vil lege og hente bold. Vi er helt solgt! smiley Det er Andy og Lisas hanhund som vi skal passe. Daisy er i løbetid og Fido er helt kulleret og så er det bedre han er væk fra sine fristelser og kan slappe lidt af hjemme hos os sammen med Keld.

John tog ud til Lars og Pia i går aftes i Dorf sammen med Lotus. John havde nogle planer sammen med Lars, der lige skulle falde på plads. Pias Chilli var der og Lotus og hende legede som om de aldrig havde gjort andet. De faldt godt i hak med det samme. Fantastisk.


Chili, Phoenix og jeg fik også lavet nogle små klip til Høgsted som han måske kan bruge til en musik video til en VM sang. Så det var noget med rødt og hvidt tøj og Dannebrog. he he. Det var nu meget sjovt og er lidt spændt på om han kan bruge de små klip vi lavede til ham. Vi manglede jo desværre Lotus til at synge med, da hun var ude med sin far.  • Comments(0)//www.familien-berg.dk/#post2004

Pigefest og Chilis 11 års fødselsdag

- Chili MariePosted by Gitte Berg 11 Jun, 2018 07:56
Lørdag var der pigefest i Oasen. 25 friske damer var mødt op i festlig stemning. Og hold nu op en sjov dag og aften. Jeg cyklede ned til Lisa og Andy kl. 12, hvor vi fik en øl eller to inden vi gik over i Oasen. John og ungerne tog til Aalborg for at hygge og fordrive tiden mens mor var af sted. Vi fik dejlig mad fra Slagter Krabbe og to af pigerne havde lavet lækker kage til kaffen. Og så fik vi boller med pålæg til "skrub af mad". Det var bare en god dag! Glæder mig allerede til næste år! Jeg sidder helt og griner højt, når jeg tænker tilbage på i lørdags. Amen altså - synes det er helt fantastisk at man kan samle så mange piger, bare fra Ørum og så hygge på tværs af alder m.m. Ved 23-tiden begyndte vi at bryde op og jeg ville også hjem så jeg kunne være frisk til Chilis fødselsdag dagen efter. Det var et godt træk! For var faktisk overraskende frisk da jeg vågnede kl. lidt over 6.

Søndag morgen blev Chili vækket med morgensang, morgenbord og gaver. Hun blev så glad for gaven fra os. Vi gav en sprit ny Huawei 9 lite, Lotus gav hende et cover og Phoenix gav hende panserglas.


Jeg fik lavet mine fødselsdagslagkager. Har rester med på job i dag - det falder nok i god jord, er jeg sikker på!Familien kom til kaffen og Chili havde en skøn dag. Dog var det ikke hele familien som kom, da der var lidt sygdom som man desværre ikke er herre over. Lidt små-fnidder i krogene og et par uheldige bemærkninger var da også at finde - men heldigvis var det ikke noget Chili opfangede - og noget vi andre ikke kunne se udover. Selvom det lige lagde en dæmper. Ærgerligt - når det ellers kunne have været en dejlig dag. Tror varmen er steget folk til hovedet. Forstår ikke man har brug for at påpege fejl og mangler hos folk man er på besøg hos!? Ja, jeg siger det bare! Og er en smule skuffet.

Chili ville gerne vi hentede Pizza fra Hjallerup og så satte vi Ferdinan på og hyggede resten af aftenen. En god fødselsdag. Og så kom der vand - masser af vand! Tiltrængt. Ja, hvem skulle tro man blev glad over regnvejr - men det gjorde vi.

John har endelig også fået inviteret gæster til sin 40 års fødselsdag. Det bliver rigtig godt og han glæder sig rigtig meget. Det gør jeg selvfølgelig også, hvis jeg ellers er inviteret. ha ha..


  • Comments(0)//www.familien-berg.dk/#post2003
Next »