Berg og Foged

Berg og Foged

Familien består af:

Frk. Gitte, Chili, Lotus, Phoenix & Hr. Foged
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Hjallerup, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Katten: Ida Marie. Rotterne: Rita og Jytte. Hønsene: Sofia, Gerda og de 10 andre. Hannen: (Vold)-Tage. Fiskene: Rikke og Roberta - samt huskyen: Keld ...

Det var en lørdag aften....

- HverdagenPosted by Gitte Berg Sun, February 27, 2011 07:05

Godmorgen derude. Kl. er kun lige blevet 7 her. Det er Johns dag til at sove længe (som det er hver søndag morgen - jeg har lørdag). Lotus vågnede lidt i 6. Gab! Nå men så er vi da oppe og klar til dagens projekter.

Vi havde en rigtig hyggelig aften igår i selskab med Bjarne, Karin og lille Julie. Der blev i hvert fald grinet en masse og bare hygget. Ungerne fik leget på livet løs og ville pludselig gerne i seng og sove. Men de holdte nu godt ud de små. De skulle i hvert fald ikke gå glip af noget. Menuen stod på: Flødekartofler, hvidløgsflutes, oksesteg med hvidløg og majskolber. Desserten blev en chokoladetærte med vaniljeis og flødeskum.

Karin havde lavet disse søde perle-lysestager til mig - og så endda i min ynglingsfarve. De er virkelig bare søde og det er da en gave, der er en tanke bag. Elsker det! Tak for en herlig aften alle 3 og vi håber vi snart kan gøre det igen.

Kl. 10 skal vi stå klar i Ikea i Aalborg. Nu skal vi have hentet alle de ting vi har udset os i Ikea til Moster. John skal samle møblerne, når vi kommer til Vrå med dem i løbet af dagen. Er spændt på om vi husker det hele.. Men, ellers når vi det jo nok en anden dag. Rom blev ikke bygget på én dag - Er det ikke det man siger? smiley

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Gitte Berg Mon, February 28, 2011 08:04

Så sandt som det er sagt ;-)) he he... Det gik vist lidt vildt for sig i Sommerhuset... tsk tsk..

Posted by Ann Sun, February 27, 2011 09:58

nej men drukket på en dag ;)