Familien Berg Foged

Familien Berg Foged

Familien består af:

Gitte, Chili, Lotus, Phoenix & René
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Hjallerup, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Kattene: Ida Marie & Erik. Rotterne: Rita og Jytte. Hønsene: Sofia, Gerda og de 10 andre. Hannen: (Vold)-Tage. Fiskene: Rikke og Roberta - Huskyen: Keld og alle vores ællinger

Gåtur i Sømosen...

- HverdagenPosted by Gitte Berg Tue, August 13, 2019 06:59
Efter aftensmaden i går tog vi en tur i hundeskoven ved Sømosen og derefter travede vi en god tur omkring søen. Der er virkelig dejligt derude. Elsker det sted og har længe gerne ville vise René stedet. Chili kom også med og hyggede sig.
Der er en 3-4 km rundt og passer fint med en frisk lille overkommelig tur. Keld var lidt træt, efter han havde moslet rundt i hundeskoven med en lille frisk schæferhvalp. Men tror han også synes det var dejligt at komme med.
Så må vi se hvor turen går hen næste gang. Har så mange steder jeg gerne vil vise René. Alle mine ynglings steder. Og endnu bedre er det, at han også elsker at gå på opdagelse og er vilde med stederne også.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.