Familien Berg Foged

Familien Berg Foged

Familien består af:

Gitte, Chili, Lotus, Phoenix & René
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Hjallerup, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Kattene: Ida Marie & Erik. Rotterne: Rita og Jytte. Hønsene: Sofia, Gerda og de 10 andre. Hannen: (Vold)-Tage. Fiskene: Rikke og Roberta - Huskyen: Keld og alle vores ællinger

Dejlig pinse...

- HverdagenPosted by Gitte Berg Tue, June 11, 2019 06:38
Marie passer haven så fint. Og vi bliver mere og mere glad for hende. Det er godt nok luksus med sådan en bette maskine. Vi har også fået købt "øjne" til hende, som gerne skulle komme på i aften.

Super skøn pinse sammen med René og ungerne. Chili var hjemme hos sin far i weekenden for at prøve sin 12/2 ordning og kom hjem og fejrede sin fødselsdag hos mig. Søndag var hun hos sin far og fejrede sin fødselsdag for hans familie i Elling.
Jeg besøgte min mor på kirkegården og fik lagt min brudebuket og pigernes brugepigebuketter som hendes fødselsdagsgave. Hvilken anden bedre gave kunne jeg næsten give hende? Vi havde en dejlig dag. Solen skinnede og vi sad ude. Chili blev vækket med fødselsdagssang og brunch.Vi fik startet havetraktoren op med den lille vogn bagefter sig og så fik vi alle ellers en god tur derpå. Den er altid et hit. Chili og jeg blev wrappet sammen af de sjove, René og Mads! Ha ha. Mere ømt var det, da vi skulle fri igen og der også var gaffatape indblandet. av siger jeg bare. Men hold op vi grinede.

René og jeg har fået taget et ryk mere på projekt hønsegård. Det går langsomt fremad. Men bare det går den vej - så skal vi nok blive færdige!

Mødet på skolen i dag gik også rigtig godt. Og vi glæder os nu til en lang sommerferie og skolestart efter ferien. Chili skal i 6. klasse og Lotus i 3. klasse. Lotus glæder sig især.
  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.