Familien Berg Foged

Familien Berg Foged

Familien består af:

Gitte, Chili, Lotus, Phoenix & René
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Hjallerup, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Kattene: Ida Marie & Erik. Rotterne: Rita og Jytte. Hønsene: Sofia, Gerda og de 10 andre. Hannen: (Vold)-Tage. Fiskene: Rikke og Roberta - Huskyen: Keld og alle vores ællinger

Babyboom, MC. D og de sidste løse ender!

- HverdagenPosted by Gitte Berg Thu, May 16, 2019 07:58
Sikke en dag i går! Ja, altså på den absolut gode måde! Alle de løse ender synes at hænge sammen igen. Kan næsten ikke fatte, at vi er her, hvor vi er nu?!? Fik underskrevet handelsaftalen i går på ejendommen, endelig! Så venter vi bare på "kvitteringen" i form af skødet, der gerne snart bliver tinglyst!

Ida Marie fik mislinger. 4 stk. velskabte små killinger. Lotus fandt dem i Phoenix' gamle barnevogn. Egentlig et rigtig godt og oplagt sted, at få killinger. Hun får lov at være der et par dage, indtil vi tager dem med ind. Men sikke da et baby boom, der er i disse dage på Nørvang. Killinger, ællinger og kyllinger - og sikkert vil mange også mene kællinger på Nørvang. ha ha.

Et mindre lille projekt lykkedes også i går. Men mere om det senere! Vi fejrede det med mad på Mc. Donalds i Aabybro. Det var en dejlig dag i går, det kan jeg godt sige jer! OG lige om lidt går vi på forlænget weekend! Ork, jeg glæder mig! Dagene skal bare nydes fuldt ud og med en masse praktisk arbejde med projekt-hønse-/andegård!  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.