Familien Berg Foged

Familien Berg Foged

Familien består af:

Gitte, Chili, Lotus, Phoenix & René
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Hjallerup, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Kattene: Ida Marie & Erik. Rotterne: Rita og Jytte. Hønsene: Sofia, Gerda og de 10 andre. Hannen: (Vold)-Tage. Fiskene: Rikke og Roberta - Huskyen: Keld og alle vores ællinger

Blomster til haven...

- HverdagenPosted by Gitte Berg Wed, May 15, 2019 07:44
Vi mødte vores gamle nabo den anden aften og fik derved lov til at hente stauder fra hendes have. Så ungerne og jeg tog trillebøren med derover og fandt lidt flotte blomster. Er i sær glad for Sankt Hans urterne, som jeg fik med hjem. Og så fik jeg nogle klematis med hjem. Er sikker på de vil gro rigtig godt op ad terrasse-hegnet.

René kom endelig hjem sent i går aftes efter at have arbejdet et par dage i København. Dejligt at have ham hjemme igen. Vi gik ud til dyrene da vi kom hjem og sagde god nat. Og så fik han at se alt det jeg havde gået og bakset med mens han var væk. Og så var det ellers på hovedet i seng. En ny dag truede.
  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.