Familien Berg Foged

Familien Berg Foged

Familien består af:

Gitte, Chili, Lotus, Phoenix & René
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Hjallerup, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Kattene: Ida Marie & Erik. Rotterne: Rita og Jytte. Hønsene: Sofia, Gerda og de 10 andre. Hannen: (Vold)-Tage. Fiskene: Rikke og Roberta - Huskyen: Keld og alle vores ællinger

Godt nytår...

- HverdagenPosted by Gitte Berg Tue, January 01, 2019 14:44
Så hoppede vi ind i det nye år. Alle mand. John tog med ungerne og jeg til Grønhøj, op til vores venner, i sommerhus. Det var bare en hyggelig og dejlig nytårsaften. Ungerne hyggede det bedste de havde lært. God mad og godt selskab, ganske som det plejer. Er glad for vi kunne præsentere at holde både jul og nytårs aften sammen, John og jeg. Det tror jeg alligevel ikke, der var mange, der kunne.
Jeg fik også løbet årets sidste løbetur. 2019 skal stå på endnu mere løb og kommen i form, ja! Der har ikke været det store overskud til at komme afsted, men kom da afsted hele 2 gange den sidste uge inden nytår.

Har nydt juleferien, selvom den selvfølgelig har været lidt anderledes og mere praktisk end det plejer at være. Susanne og Klaus blev besøgt og ellers er tiden gået sammen med ungerne, familien og René. Ja... Ham må i høre mere om senere 😉😉😉

John er også flyttet ind i sin lejlighed oppe i byen. Tror og håber det bliver godt for ham. Han har i hvert fald fået indrettet sig fint.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.