Familien-Berg

Familien-Berg

Familien består af:

John (1978), Gitte Elisabeth (1981), Chili Marie (2007) og Lotus Elisa (2010) Phoenix Norman (2017)
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Klokkerholm, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Kattene: Ko og Ida Marie - samt hunden: Keld ...

Sommerferien og sygedagene slut for Jens... og Bimmer..

- HverdagenPosted by Gitte Berg Thu, August 23, 2018 07:53
Jens er kommet sig efter sin skade og har det så fint igen. Der er stadig et arvæv - og det skal have tid til at forsvinde, eller blive mindre synligt. Men ellers går det rigtig godt. Hestene har haft sommerferie og så kom Jens til skade, hvilket gjorde vi lod dem stå, så han kunne komme sig. Men i går sprang vi på ryggen af hestene. Lidt med sommerfugle i maven - for nu havde de jo stået stille i lang tid. Der var intet at mærke på Jens. Han var helt velopdraget. Men Bimmer, ja der var krudt i måsen på ham. Chili døjede med at tumle ham. Men så sprang Lotus på ryggen af ham og satte ham på plads. Men det er nu skønt, at der er kommet liv i den gamle Bimmer - han vil så gerne - også trave og galoppere. Han er gået i barndommen den bette hest.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.