Familien Berg Foged

Familien Berg Foged

Familien består af:

Gitte, Chili, Lotus, Phoenix & René
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Hjallerup, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Kattene: Ida Marie & Erik. Rotterne: Rita og Jytte. Hønsene: Sofia, Gerda og de 10 andre. Hannen: (Vold)-Tage. Fiskene: Rikke og Roberta - Huskyen: Keld og alle vores ællinger

Så er vi i gang igen...

- HverdagenPosted by Gitte Berg Fri, August 10, 2018 07:58
Hold da op, hvor er denne uge fløjet af sted. Og det var slet ikke så slemt at starte op igen, som først frygtet. Lidt hårdt, at komme tidligt op - men hen mod onsdagen var det allerede meget bedre og her i dag vågnede vi før vækkeuret. Dog tror jeg pigerne vil synes det bliver ekstremt hårdt på mandag. Chili har sovet de sidste dage til kl. 11. Hold nu op!!! he he.. Præ-teenager, siger jeg bare!


Pigerne har i denne uge været hos deres bonusbedster i Hou, i sommerhuset - hvor de er blevet godt forkælet og hygget om.
I går aftes efter arbejde mødtes vi alle så oppe hos Mormor og Morfar til grillaften og så blev pigerne deroppe. De skal være der indtil søndag engang. Så er den sommerferie også godt brugt for deres vedkommende. Tror de har nydt den! De har i hvert fald ikke kedet sig på noget tidspunkt.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.