Berg og Foged

Berg og Foged

Familien består af:

Frk. Gitte, Chili, Lotus, Phoenix & Hr. Foged
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Hjallerup, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Katten: Ida Marie. Rotterne: Rita og Jytte. Hønsene: Sofia, Gerda og de 10 andre. Hannen: (Vold)-Tage. Fiskene: Rikke og Roberta - samt huskyen: Keld ...

Børnefri - næsten...

- HverdagenPosted by Gitte Berg Fri, July 06, 2018 07:59
Pigerne har været på ferie hos deres mormor og mor fra søndag til onsdag aften. De var deroppe med Ida Marie og Malthe og de har bare hygget sig! Det er bare dejligt, at få glæde børn med hjem igen.
Bonusbedsterne var så søde at tage pigerne med til Aalborg i går, torsdag. Pigerne havde fået lidt lommepenge med og fik købt lidt småting. Bedsterne gav så en tur på Alanya i Hjallerup bagefter, som afslutning på dagen. Det var bare sådan en god dag for pigerne og vi er meget taknemmelige for de fik lov at komme med og få den oplevelse. De har bare råhygget!
Efter arbejdet blev vi budt over til naboen til lidt delen-sladder. Det er altid så hyggeligt.


Vi var også en tur i Thorup hos "vores landmand" og hente en balle wrap tør hø. Vi har intet græs tilbage til hestene - så nu må vi fodre os ud af problemet. Ved godt vi ikke er de eneste, der døjer i denne sommer - men hold nu op, det er tidligt, vi skal begynde at fodre ved siden af. Men glade heste havde jeg i går aftes! he he.

Vi har for resten også killinger til salg her først i august.. Var det noget?
Hankilling, CarstenHankilling, JeppeHunkilling, JetteHankilling, Troels
  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.