Familien-Berg

Familien-Berg

Familien består af:

Gitte Elisabeth (1981), Chili Marie (2007) og Lotus Elisa (2010) Phoenix Norman (2017)
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Ørum, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Katten: Ida Marie. Rotterne: Rita og Jytte - samt hunden: Keld ...

Projekt gildesal...

- HverdagenPosted by Gitte Berg Tue, July 03, 2018 07:46
Helle og Christian har været så søde at forære os et barbord og 4 barstole til vores gildesal. Det er vi virkelig taknemmlige for. Vi var lige et hurtigt smut derinde i går efter aftensmaden. Vi skulle alligevel have traileren spændt på bilen - da vi skulle over og hente stilads hos naboen senere. Så to fluer med et smæk!

Jeg gik ellers tidligt i seng i går - tror ikke klokken var mere end 20 før jeg sov. Må have trængt til det. Ville ellers have været ude og løbe i går - men havde det ikke så godt. Tænker jeg har for meget om ørerne, eller så er der noget efter mig. Virker dog til jeg har det ok i dag - så mon ikke nogle gode timers søvn har gjort underværker og så kan jeg ane sommerferien lige om hjørnet - DET trænger jeg til! FERIE!  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.