Familien-Berg

Familien-Berg

Familien består af:

Gitte Elisabeth (1981), Chili Marie (2007) og Lotus Elisa (2010) Phoenix Norman (2017)
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Klokkerholm, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Kattene: Ko og Ida Marie - samt hunden: Keld ...

Nørvang camping åbner igen..

# Fest og farverPosted by Gitte Berg Sat, June 15, 2013 03:13
Igen i år skal der holdes campingfest på Nørvang. Alle er velkommen, bare I lige giver et praj om i kommer, så vi kan finde plads til jer og jeres campingvogne, telte m.m.

Campingpladsen åbner fredag den 19. juli kl. 17.00 for de gæster, der kommer med telte eller campingvogne - så kan de lige få lov til at sætte deres grej op. Selve festen løber af stablen lørdag den 20. juli kl. 18.00. Vi holder det igen i år som ét stort sammenskudsgilde, hvor hver familie selv tager mad til dem selv og så slår vi det sammen til ét stort tag-selv-bord. Medbring også gerne en bette kage til det store Nørvanske Kagebord.

Vi satser stærkt på at få slagtet vores smågrise, så vi kan få dem smidt på grillen. Temaet i år for campingfesten er nemlig - GRISEFEST PÅ MALLORCA!

I år vil vi prøve at stable et bette loppemarked på benene. Så tag gerne ting, i vil sælge, med ud til os :-) Det koster gratis, bare i selv medbringer jeres borde til boderne ;-))

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.