Familien-Berg

Familien-Berg

Familien består af:

John (1978), Gitte Elisabeth (1981), Chili Marie (2007) og Lotus Elisa (2010) Phoenix Norman (2017)
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Klokkerholm, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Kattene: Ko og Ida Marie - samt hunden: Keld ...

Sommerferie lige om hjørnet...

- HverdagenPosted by Gitte Berg Tue, July 10, 2018 07:47
Kan ane sommerferien titte frem. På fredag går vi alle på ferie sammen. Pigerne har dog ferie og er jo som skrevet tidligere hos deres bonusbedster. Jeg har kun ham her derhjemme og i dagpleje. GLÆDER mig sindssygt til sommerferien i år. Synes virkelig jeg trænger til det. Det har været nogle lidt hårde måneder.
Skyder sommerferien i gang på fredag med en tur med Lisa til Aalborg. Vi skal i Karolinelunden og høre SASH og Italiobrothers (I ved nok, dem fra vores ungdom). Det bliver så fedt. Andy er så sød, at ville køre os ud og hjem. Lørdag skal der rystes mås med Dorthea. Vi tager en tur til Frederikshavn og gør byen usikker! Glæder mig! Var ellers meningen jeg skulle have været til Løkken Koncerten, som også finder sted på lørdag - men i og med ferien blev skudt i gang i den samme weekend, turde jeg ikke satse på at købe billetter og ja, nu kunne jeg godt - men ... ja - snupper en tur til Frederikshavn i stedet. Det var jo også bare tosse-sjovt sidste gang vi var af sted.
Jeg fik løbet en tur i går aftes med Phoenix i cykeltraileren. Det var dog mega hårdt. Min kondi er slet ikke til at løbe med ham foran mig, men 4 km blev det da til i luntetrav. OG så fik vi vand i går. VAAAAND! Endelig regn! Der regnede i 10 minutter med lårfede stråler. Sad bare og jublede og dansede en regndans i regnen.
Og se så lige så smukt der var bagefter...Nørvang anno 2018
  • Comments(0)//hverdagen.familien-berg.dk/#post2012

Chilis 11 års fødseldag...

- Chili MariePosted by Gitte Berg Mon, July 09, 2018 07:53

Fredag efter arbejdet, fik vi koblet campingvognen efter bilen og kørte af sted i forholdsvis to biler. Så meget havde vi med! Og så havde vi aftalt med Chili at hende og veninder havde sommerhuset og annekset for dem selv - og så tog vi andre campingvognen. Det fungerede også bare så fint. Lotus og jeg kørte i min lille røde, så vi hurtigt kunne komme i sommerhuset med frostvarerne.


Lørdag formiddag tog vi til Hals og kiggede genbrugsbutikker og loppemarkeder. Vi scorrede en gravemaskine til Phoenix (som han virkelig knuselsker) for bare 20 kr! Et fund, hvis du spørger mig.

Vejret var dejligt i sommerhuset og der blev også en stund til lidt afslapning, inden det brød løs med fødselsdagsgæster. Chili holdte pigefest/fødselsdag i sommerhuset fra lørdag til søndag. Det var simpelthen sådan en god dag, aften og nat. Pigerne var så søde og alle var bare så gode sammen. Jeg hentede 4 piger i Klokkerholm lørdag eftermiddag og to stødte selv til sommerhuset. Amen gu, som de hyggede. Vi var en tur på stranden, spillede kroket og Bob, pigerne så film og spillede højt musik. De var også længe oppe. Desværre var der en enkelt af pigerne, der ville hjem midtvejs. Men det var vi forberedt på - og hun blev hentet af sin far kl. 3 om natten.

Om søndagen kørte jeg de 4 piger hjem igen og fik lige kigget til dyrene. Og så kørte jeg tilbage til sommerhuset, hvor vi smuttede til Hou for at fange krabber og lave krabbevæddeløb.Det blev også til en bette is i Vaffelhuset. Til kaffen kom Birthe og Svend Åge og så hyggede vi ellers med dem resten af dagen. Vi havde købt ind til grillmad og fik derefter pakket vores ting ned. Pigerne skulle så blive og sove der til tirsdag aften. Så vi fik lige hurtigt mysset dem på gensyn. Phoenix skulle hjem og sove, så vi måtte desværre bryde tidligt op. Der var jo også en masse, der skulle pakkes ud, da vi kom hjem.

  • Comments(0)//hverdagen.familien-berg.dk/#post2011

Børnefri - næsten...

- HverdagenPosted by Gitte Berg Fri, July 06, 2018 07:59
Pigerne har været på ferie hos deres mormor og mor fra søndag til onsdag aften. De var deroppe med Ida Marie og Malthe og de har bare hygget sig! Det er bare dejligt, at få glæde børn med hjem igen.
Bonusbedsterne var så søde at tage pigerne med til Aalborg i går, torsdag. Pigerne havde fået lidt lommepenge med og fik købt lidt småting. Bedsterne gav så en tur på Alanya i Hjallerup bagefter, som afslutning på dagen. Det var bare sådan en god dag for pigerne og vi er meget taknemmelige for de fik lov at komme med og få den oplevelse. De har bare råhygget!
Efter arbejdet blev vi budt over til naboen til lidt delen-sladder. Det er altid så hyggeligt.


Vi var også en tur i Thorup hos "vores landmand" og hente en balle wrap tør hø. Vi har intet græs tilbage til hestene - så nu må vi fodre os ud af problemet. Ved godt vi ikke er de eneste, der døjer i denne sommer - men hold nu op, det er tidligt, vi skal begynde at fodre ved siden af. Men glade heste havde jeg i går aftes! he he.

Vi har for resten også killinger til salg her først i august.. Var det noget?
Hankilling, CarstenHankilling, JeppeHunkilling, JetteHankilling, Troels
  • Comments(0)//hverdagen.familien-berg.dk/#post2010
Next »