Familien Berg Foged

Familien Berg Foged

Familien består af:

Gitte, Chili, Lotus, Phoenix & René
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Hjallerup, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Kattene: Ida Marie & Erik. Rotterne: Rita og Jytte. Hønsene: Sofia, Gerda og de 10 andre. Hannen: (Vold)-Tage. Fiskene: Rikke og Roberta - Huskyen: Keld og alle vores ællinger

Nørvangs mini zoo..

- HverdagenPosted by Gitte Berg Wed, July 17, 2019 08:00
Ja, lidt sjovt at pakke sin bil på vej på job om morgenen sådan her, ik? Laban, der nu hedder Aksel skal have en lille kammerat. Jeg skal hente en "Thorvald" på vej hjem fra job i Dybvad.

I går efter arbejdet drejede jeg lige indenom Heidi og nød et glas dejlig rosévin og lidt delen sladder. Fik en hel pose med hundemad med hjem til Keld. Det smagte herren, kan i tro!
Blev en smule inspireret af Heidis menu - burgere, rosé og grillhygge. Så jeg drønede over i Menu og handlede ind på vej hjem. Rosén og smed jeg på køl til René kom hjem fra job. Hyggelig aften - helt bestemt.

  • Comments(1)//hverdagen.familien-berg.dk/#post2117

Igang igen...

- HverdagenPosted by Gitte Berg Tue, July 16, 2019 07:57
Hverdagen er startet igen efter ferien. Lidt underligt og trist, ikke at have ungerne omkring sig. Savner dem så ufatteligt meget. Prøvede at slå tiden ihjel i går med græsslåning. Trist at vågne op til et tomt hus. Håber det bliver bedre med tiden, tilvænningen og savnet.
Havde heldigvis to søde og meget selskabelige mislinger her til morgen, Steen og Erik ❤️


  • Comments(1)//hverdagen.familien-berg.dk/#post2116

Velkommen til de nye dyr...

- HverdagenPosted by Gitte Berg Sun, July 14, 2019 14:55
Her i weekenden og slutningen af min to ugers ferie, er vi blevet beriget med endnu en misling, nemlig Steen. Kim og Julie var mellemmænd og havde skaffet os denne killing kvit og frit. Lotus og jeg hentede Kim og Julie og så drønede vi til Øster Holmen efter den. Så sød. Den sov hele vejen hjem i bilen.
Lidt over middag skrev de fra Ravnstrup, at vi godt måtte hente den gedebuk vi havde i kikkerten. Køberen var sprunget fra, så nu var det vores. Af sted det gik ud til Karin og Bjarne. Vi fik en lille Laban med hjem. Vi skal lige vente et par uger, så får de muligvis skaffet en hun til ham også. Det glæder vi os til.
Sådan gik det til, at bonderøven fik sin 1. ged 😂👍

I går var vi lidt kreative og fik lavet skilte ud til vejen. Vi drukner i æg lige pt. Så kom frisk.
Dejligt at kunne krydse dette projekt af også. Og synes det var hyggeligt det var en opgave vi lavede sammen og dejligt René er med på mine vanvittige påfund og hjælper til. Elsker det. Elsker ham 🤩😍

I dag er dagen ellers gået med at pakke ungernes ting. De skal hjem til deres far i 3 uger, med lige et besøg i weekenden hos moar her. Ork jeg synes tanken er ulidelig og er helt ked inden i over at skulle undvære dem
Min ferie er desværre slut. 14 dage går hurtigt i godt selskab og vi har da virkelig også fået en masse ud af den ferie. Ene af gode og glade minder. Jeg kan se frem til en uges ferie senere, om 3 uger, sammen med ungerne og René. Glæder mig allerede.  • Comments(0)//hverdagen.familien-berg.dk/#post2115
Next »