Familien-Berg

Familien-Berg

Familien består af:

John (1978), Gitte Elisabeth (1981), Chili Marie (2007) og Lotus Elisa (2010) Phoenix Norman (2017)
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Klokkerholm, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Kattene: Ko og Ida Marie - samt hunden: Keld ...

En dejlig weekend...

- HverdagenPosted by Gitte Berg Mon, September 24, 2018 07:48
Det har været en skøn og lang weekend. Fredag aften hyggede vi med vores plejebarn og egne børn, lavede fest i stuen med disko lys og god musik og dans. Det var en sjov aften. Lørdag var der ikke så godt vejr, så der var dømt hygge, indendørs og en god film lørdag aften. Men Phoenix og jeg snuppede en lille tur til Aalborg for at købe lidt småting.
Søndag var lidt mere aktiv. Først fik Phoenix og jeg slået græsset, så fik jeg revet gårdspladsen fin og så var vi ude og kigge og prøve ny bil. Om eftermiddagen sadlede vi hestene op og fik et par gode runder på dem. Desværre faldt Lotus af Bimmer. Det kunne ikke gå stærkt nok - og ja, Bimmer og Lotus var ikke enige om hvilken vej, de skulle dreje - så det gik galt. Heldigvis slog hun sig ikke og red videre bagefter. Seje pige!

I går aftes var også bare så dejlig. Bitten havde inviteret mig på tøsehygge med hendes veninder og søster. Vi skulle til noget fod- og skuldermassage og ansigtsbehandling med bobler og det hele. Hold nu op, hvor var det skønt. Utrolig lækker og hyggelig aften - og simpelthen så sjov. Vi fik grinet rigtig meget med og af hinanden. Det var lige hvad jeg trængte til. Da arrangementet sluttede, tog Bitten hjem til hende og hendes mand, hvor vi fik en kop kaffe og lidt mere snak. Så er man dejligt høj efter sådan en aften med gode grin.


  • Comments(0)//hverdagen.familien-berg.dk/#post2026

YOU’RE GONNA HEAR ME ROAR!!!!!!

- HverdagenPosted by Gitte Berg Fri, September 21, 2018 21:39
Der sker noget med en, når man bliver mor. Der vokser skarbe kløer ud... . Man bliver en “løvemor”. Sådan en, der brøler op, når nogen begynder at være dumme over for ens elskede afkom. For det er det, der sker. Når man får børn, får man pludselig lettere og nemmere ved at sige fra, i hvert fald på sine børns vegne. Verden drejer ikke længere om egen lille navle. Det kan godt være jeg har fået halvdelen af lokalsamfundet på nakken ved at beskytte mit afkom, men jeg er og bliver en løvemor og jeg fortryder ikke ét sekund👌💪

  • Comments(0)//hverdagen.familien-berg.dk/#post2025

Nok at se til...

- HverdagenPosted by Gitte Berg Thu, September 20, 2018 07:51
Denne uge har været præget af masser af aftaler. I går var der forædremøde med mellemtrinnet og efterfølgende med vores "egne" klasser - 5. klasse. I aften står den på kursus med Skolebestyrelsen i Dronninglund - så der er nok at se til.

Phoenix stortrives. Det er helt vildt, så godt han tager skiftet. Han er bare så glad og tilfreds, selv om aftenen lige i ulvetimen. Det er simpelthen så dejligt. Så er mor og far også glade.

Weekenden og næste uge står på ekstra barn herhjemme. Glæder mig til at få en ekstra hjem og bo hos os. Vi skal have gjort klar til ham i aften og i morgen, så han føler sig rigtig velkommen.


  • Comments(0)//hverdagen.familien-berg.dk/#post2024
Next »