Familien-Berg

Familien-Berg

Familien består af:

Gitte Elisabeth (1981), Chili Marie (2007) og Lotus Elisa (2010) Phoenix Norman (2017)
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Ørum, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Katten: Ida Marie. Rotterne: Rita og Jytte - samt hunden: Keld ...

Køretime og fødselsdag

- HverdagenPosted by Gitte Berg Mon, August 15, 2011 15:20

Jeg satte John og ungerne af ved Birthe og Svend Åges sommerhus, og kørte derefter ud til Aalborg. Jeg skulle ud og have en køretime. Den nye kørelærer var rigtig sød og rar, og jeg kørte rigtig godt. Det gik SUPER med at bakke med trailer, og fik stor ros. Skal så til prøven i morgen. GISP. Kryds lige fingre for mig. Min chef har givet mig lov, til at tage tidligt fri, så jeg kan nå ud til Aalborg. Det er top nice!

Efter køretimen drønede jeg til Hou igen og fik hygget nogle timer med de andre. Svend Åge havde jo fødselsdag – STORT tillykke til ham. Han må ikke have været helt sød, med det vejr?!?

Det gik jo ikke så godt med kattehistorien. Vi skulle jo hente en pigemis, som så viste sig at være en dreng. I stedet gjorde vi den gode gerning, at tage en hunkat med 3 nyfødte killinger med hjem. De skulle have været aflivet samme aften. Desværre var hunkatten brudt ud af transportkassen på vej hjem i bilen og da vi åbnede døren – løb hun væk. Vi stod så der med 3 killinger uden en mor. Og ville hun komme tilbage? Vi undersøgte straks om der var amme-katte i nærheden. Men, desværre var der ingen! Vi tog chancen og lod dem være i garagen og håbede så, at missemor ville hente den i løbet af aftenen. Næste morgen lå de der stadig og vi tog den hårde beslutning – og aflivede dem. Vi skal så ud efter en lille hunmis her til aften. Håber på det bedste denne gang. Vi har godt nok ikke været heldige med de småmisser, der kommer til huse.

  • Comments(0)//hverdagen.familien-berg.dk/#post929