Berg og Foged

Berg og Foged

Familien består af:

Frk. Gitte, Chili, Lotus, Phoenix & Hr. Foged
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Hjallerup, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Katten: Ida Marie. Rotterne: Rita og Jytte. Hønsene: Sofia, Gerda og de 10 andre. Hannen: (Vold)-Tage. Fiskene: Rikke og Roberta - samt huskyen: Keld ...

I vennernes tegn!

- HverdagenPosted by Gitte Berg Sun, June 12, 2011 23:36

Bitten og Jørgen kom forbi til kaffen og fik i samme omgang deres anlæg og højtalere med hjem, som vi havde lånt til Wild West Festen. De havde også billeder med fra den sjove dag - De er blevet lagt på Facebook!

John fik lappet vores cykler - eller.. det var sådan set kun cykeltraileren, der var punkeret. De andre fejlede ikke noget, andet end, der har været nogen, der har lukket luften ud på dem. Vi mistænker lidt dem vi kørte ned til en nytårsaften for noget tid tilbage. Frækt gjort! Og vi har så også først fundet ud af det nu! he he. Typisk. Men nu virker cyklerne! SKØNT! Vi har en plan om at cykle ud på Hallund Kær i morgen og møde lille Alberte. Hans og Pernille har jo fået deres lille datter! Vi glæder os utrolig meget til at møde hende.

Midt imellem det hele var jeg også lige over hos Birthe og Svend Åge med det havebord, vi havde lånt til festen. Så fik vi lige en bette sludder for en sladder. Regner bestemt med, at Svend Åge kigger over til os i morgen formiddag. Vi må jo holde sladderen ved lige jo! smiley

Ungerne og jeg fik pakket cykeltraileren og så drønede vi ellers over til Lasse og Mette. Vi skulle over og grille. Ungerne synes det var vældig skægt, at vi cyklede derover.
Vejret var sådan set vældig fint, da vi ankom - men der begyndte hurtigt at regne. Det var der heldigvis gode råd for. Vi kunne da sidde under en markedsparasol. Desværre begyndte det pludselig at storme for vildt, og vi måtte rykke ind i varmen. Men sikke da en hyggelig aften. Ungerne legede lige til det sidste og Chili og jeg kørte pænt hjem igen med cyklen. Det var et hit altså!

  • Comments(0)//hverdagen.familien-berg.dk/#post857