Familien Berg Foged

Familien Berg Foged

Familien består af:

Gitte, Chili, Lotus, Phoenix & René
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Hjallerup, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Kattene: Ida Marie & Erik. Rotterne: Rita og Jytte. Hønsene: Sofia, Gerda og de 10 andre. Hannen: (Vold)-Tage. Fiskene: Rikke og Roberta - Huskyen: Keld og alle vores ællinger

Hyggelig og god afslutning på weekenden..

- HverdagenPosted by Gitte Berg Sun, July 28, 2019 20:22
Som afslutning på en god weekend valgte vi, at tage på Restaurant Asia i Brønderslev og spise tidlig aftensmad. Vi fik det timet så godt, at vi landede på klokkeslettet hos ungernes far på aftalte tid. Ungerne dejlig mætte af maden og indtryk.
Det har ellers været en stille og rolig weekend i Phoenix' tempo. Lørdag aften tog vi bordgrillen ud, efter opfordring af ungerne og hyggede over maden.
Phoenix og jeg blev i stuen og senere rykkede vi ud i haven med myggenet over os og sov og fik da er par timers søvn. Phoenix skal have hjælp til at vende og dreje sig, så det har været nogle urolige nætter og minus søvn. Jeg har hængt lidt i bremse i dag og glæder mig til at se min seng her snart. Men alt i alt en god og virkelig dejlig weekend herhjemme på matriklen.

  • Comments(0)//hverdagen.familien-berg.dk/#post2125