Familien Berg Foged

Familien Berg Foged

Familien består af:

Gitte, Chili, Lotus, Phoenix & René
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Hjallerup, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Kattene: Ida Marie & Erik. Rotterne: Rita og Jytte. Hønsene: Sofia, Gerda og de 10 andre. Hannen: (Vold)-Tage. Fiskene: Rikke og Roberta - Huskyen: Keld og alle vores ællinger

Medlem af skydeklubben

- HverdagenPosted by Gitte Berg Wed, May 08, 2019 06:56
Så blev frk. Berg medlem af Sportsskytteklubben i Frederikshavn! Så fedt! Chili er jo hjemme hos os i denne uge, så hun ville gerne med op og skyde. Det var hun rigtig god til. Og tænker hun nok gerne vil med en anden dag. Desværre var Jeanne blevet syg, så hun kunne ikke komme med. Det var ellers så hyggeligt sidste gang. Håber hun snart er frisk til at komme med. Men vi andre startede aftenen med en tur på Mc. D. Og så kørte vi i klubben efterfølgende. Da vi havde skudt, meldte René mig ind i klubben. Der var en del jeg skulle skrive under på og skal også have sendt ansøgning om godkendelse til politiet om at skyde med våben i skydeklubben. Men det er der hurtigt styr på. Det var en fed aften. Er helt høj efter sådan en omgang skyderi. Og rammer da skiven, hver gang - det må da være et godt tegn. he he.


Og ja, jeg lukker øjet helt i ved skud 2. Men hold da op et bang den siger. Er faktisk lidt bange for at skyde med den kaliber der. Kan bedre lide de små pistoler. Men fedt at prøve.


  • Comments(0)//hverdagen.familien-berg.dk/#post2086