Familien Berg Foged

Familien Berg Foged

Familien består af:

Gitte, Chili, Lotus, Phoenix & René
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Hjallerup, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Kattene: Ida Marie & Erik. Rotterne: Rita og Jytte. Hønsene: Sofia, Gerda og de 10 andre. Hannen: (Vold)-Tage. Fiskene: Rikke og Roberta - Huskyen: Keld og alle vores ællinger

Fogeden tog mine møbler ...

- HverdagenPosted by Gitte Berg Fri, March 22, 2019 08:00
... og flyttede dem ud af huset og flyttede godt nok sine egne møbler ind i huset. he he..


Kom hjem til dette syn i går. Min far og AG og René legede flyttemænd i går og fik faktisk tømt Renés lejlighed. Vi fik dog lidt travlt, da jeg kom hjem fra job, da der begyndte at regne. Og så var det med at få tømt stuen, så de nye møbler kunne komme ind. Vi var færdige lidt over 22 i aftes med møblerne. Så er der alle flyttekasserne. Shit, der er meget!
Min far og Annegrethe holder et velfortjent hvil i lejligheden midt i flytningen. De var guld værd og meget effektive. Hold nu op, hvor er jeg glad for deres hjælp.
Vi fik sat de nye møbler ind og pakket lidt ud. Der er bare en million flyttekasser endnu, der skal pakkes ud. Men de store ting, er kommet på plads.
Så mangler jeg bare at få skruet TVet ned og afleveret til ungernes far. Og så kan han hente de møbler jeg flyttede ud af huset. Så er det delt ligeligt imellem os.

  • Comments(0)//hverdagen.familien-berg.dk/#post2067