Familien Berg Foged

Familien Berg Foged

Familien består af:

Gitte, Chili, Lotus, Phoenix & René
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Hjallerup, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Kattene: Ida Marie & Erik. Rotterne: Rita og Jytte. Hønsene: Sofia, Gerda og de 10 andre. Hannen: (Vold)-Tage. Fiskene: Rikke og Roberta - Huskyen: Keld og alle vores ællinger

Lange dage på job..

- HverdagenPosted by Gitte Berg Wed, March 13, 2019 07:00
Det er godt nok nogle lange dage jeg har, men endnu længere dage, at René har. I aften kommer han først hjem ved en 19-20 tiden og han stod op i morges lidt i 4. Woow. I går var også en lang dag, så vi spiste sent. Jeg havde ordnet alt det praktiske derhjemme og lavet maden klar. Tænker, at det er godt der er nogle fridage i vente her de kommende dage for hans vedkommene. Tror også det føles som endnu længere dage, pga. ungerne ikke er hjemme hos mig i denne her uge. Det kan godt virke lidt trist. Må se om jeg kan finde noget at fylde dagene ud med, når jeg er alene.


I dag er jeg trukket i arbejdstøjet - der er jobmesse som vi skal deltage i med DMT. Glæder mig og er spændt på, at se hvad dagen bringer og om vi finder en egnet kandidat til vores jobopslag, som vi også har med på messen. Kunne være fedt, at finde sin nye kollega til messen!


  • Comments(1)//hverdagen.familien-berg.dk/#post2059