Familien Berg Foged

Familien Berg Foged

Familien består af:

Gitte, Chili, Lotus, Phoenix & René
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Hjallerup, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Kattene: Ida Marie & Erik. Rotterne: Rita og Jytte. Hønsene: Sofia, Gerda og de 10 andre. Hannen: (Vold)-Tage. Fiskene: Rikke og Roberta - Huskyen: Keld og alle vores ællinger

Venindehygge...

- HverdagenPosted by Gitte Berg Thu, January 31, 2019 07:02
Heidi havde inviteret på aftensmad onsdag aften. Vi havde en dejlig og hyggelig aften sammen med hendes skønne unger og en masse snak og fik vendt hele verdenssituationen. Dejligt at se hende.
På vej hjem var jeg lige oppe hos ungernes far med en kælk til Lotus og nogle billeder til væggen af ungerne, når jeg alligevel var på de kanter. Glæder mig til at høre om Lotus så har været ude og kælke i dag. Er dog lidt ked af John og jeg stadig ikke er så gode til at tale sammen - men mon ikke det bliver bedre med tiden. Det håber jeg.

Noget helt andet er... Rotterne. Jeg har en lille mistanke om at Rita måske er en Rotta?! Altså en han. Rita har flere gange været oven på Jytte og nu er jeg ikke dyreekspert, men det så ikke ud som om de legede. Så, hvis mine anelser bærer frugt, så er der rotteunger i denne her uge. Ja, jeg holder stærkt øje med Jytte. Og så kan det godt være jeg sender Plantorama "en kærlig hilsen" for at have solgt mig en af hver køn. Nu må vi se. Det vil godt nok ikke være smart - de yngler jo som sagt som... ja rotter!
Og se så lige hvad jeg fik i går til haven? Et fuglehus. Noget jeg har snakket om, at jeg altid gerne ville have. Ved godt jeg selv kunne have købt ét, men ja... Blev bare så glad i går. Lille ting, STOR glæde! Elsker det!


  • Comments(0)//hverdagen.familien-berg.dk/#post2042