Familien Berg Foged

Familien Berg Foged

Familien består af:

Gitte, Chili, Lotus, Phoenix & René
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Hjallerup, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Kattene: Ida Marie & Erik. Rotterne: Rita og Jytte. Hønsene: Sofia, Gerda og de 10 andre. Hannen: (Vold)-Tage. Fiskene: Rikke og Roberta - Huskyen: Keld og alle vores ællinger

Ny dagplejer

- Phoenix NormanPosted by Gitte Berg Mon, September 17, 2018 15:35

Hold nu op, jeg er både vred og ked af det. Som nogle af jer ved, har vi haft nogle problemer med Phoenix’ nuværende dagplejer og hans forhenværende fysioterapeut - med nogle udtalelser de hver især er kommet med (det står sort på hvidt i en rapport vi har fået fingrene i) og der kom nogle trælse gnidninger. Vi fik talt ud om vores bekymringer og så aftalte vi med kommunen at vi fik dagplejeren på prøve. Det kom dog så vidt at vi ønskede at flytte dagplejer her i sidste uge.

Drømmescenariet var selvfølgelig en anden kommunal DP i Klokkerholm, men det var ikke muligt før i februar (hvor vi blev skrevet op) og vi undersøgte de private ved siden af. Ingen hastværk, men ville lige stikke en finger i jorden. Det skulle vi så nok ikke have gjort, for de (en bestemt, som vi har haft fat i efterfølgende, at det ikke er ok) gik straks tilbage til vores nuværende dagplejer (Vi havde taget snakket om et skift med kommunen og holdte det lidt i stilhed, indtil vi vidste, hvor han kunne komme hen). I min verden siger man heller ikke et job op, før man har fundet et nyt! Og vi ønskede ikke at holde flere møder om at opretholde samarbejdet. Det løb var kørt fra vores side af. Vi havde truffet vores beslutning og der er ikke noget, der kan gøre det om. Vores DP tog det desværre ikke ret pænt og jeg er egentlig pænt skuffet over at den omtalte private dagplejer ikke har nogen form for fortrolighed, når man henvender sig - selvom det er en lille by.

NÅ men katten var ude af sækken og John tager en snak, da han henter vores dreng om torsdagen - og jeg vælger at poste det på min væg samme aften på facebook, at vi skifter dagplejer! SURPRICE! Ja, ikke nogen stor overraskelse var det jo ikke, netop fordi alle i byen nærmest og DP selv vidste det. Der var heller ikke den store respons på facebook - netop som jeg egentlig også regnede med - for det er jo ikke første gang et barn flytter dagplejer og hvis de ville vide mere, eller ikke allerede vidste hvad vi kæmpede med, så ville de da spørge os?!? Nogle enkelte har spurgt. Men det faldt ikke i god jord hos vores DP. Hun er sur over de kom til hende og spurgte hvorfor vi stopper. Det kan jeg egentlig også godt forstå – og samtidigt forstår jeg heller ikke hvorfor de/i ikke er kommet til os i stedet? Det er selvfølgelig altid godt at få to sider af en sag. Men synes bare folk har for travlt. Jeg er mest irritereret over, at vi netop ønskede at komme så pænt som muligt væk derfra (selvom vi godt vidste det blev svært) og nu er det hele ødelagt pga. en dagplejer ikke kunne holde sin mund. Og vi bliver set skævt på pga. vi ønsker flytte vores dreng. Man skal jo huske på, der er en grund til vi vælger at flytte ham – det gør man altså ikke for sjovt og vi har trukket den langt – for langt, hvis i spørger os forældre.

Vi har været utrolig glade for vores dagplejemor til vores to piger. Der har aldrig været noget at sætte en finger på. Men vi tror simpelthen ikke kemien har været der mellem vores søn og dagplejer denne gang. Han har oveni købet lidt udfordringer og det harmonerer altså ikke i en flok på 5, hvor der er to med ekstra behov.

Vi kunne sagtens skrive en hel masse og kaste med mudder mod vores dagplejer, men det ønsker vi ikke. Vil i have historien, kan i komme til os. Der er jo som sagt en grund til vi flytter – men den behøver ikke blive lagt offentligt på nettet.

Vi kan kun glæde os over vi har fået en ny dagplejer og kigge fremad...  • Comments(0)//hverdagen.familien-berg.dk/#post2022