Familien Berg Foged

Familien Berg Foged

Familien består af:

Gitte, Chili, Lotus, Phoenix & René
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Hjallerup, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Kattene: Ida Marie & Erik. Rotterne: Rita og Jytte. Hønsene: Sofia, Gerda og de 10 andre. Hannen: (Vold)-Tage. Fiskene: Rikke og Roberta - Huskyen: Keld og alle vores ællinger

Vi elsker 90erne i Aalborg...

- HverdagenPosted by Gitte Berg Mon, August 20, 2018 08:06
Lisa og jeg kom af sted til Vi Elsker 90erne i Lørdags. Andy kørte os derud, da han alligevel skulle hjælpe Lisas mor og far med noget håndværk i haven. Vi startede ud og varmede op i lejligheden, ikke så langt fra Mølleparken.
Det var bare en dejlig dag - og lang. Hold da op, hvor var fusserne ømme sidst på aftenen. Og vi blev endda hentet tidligt. Vi havde så også været i gang siden 9.30, så kan godt forstå vi var lidt trætte hen på aftenen. Det var også bare så heldigt, vi kom derud. Lisa vandt billetter og gav mig den ene. Det er jeg hende evigt taknemmelig for. Vi skal helt sikkert af sted næste år.
Vi mødte Helle og Martine derinde, blandt andet. Der var jo en masse Lisa kendte - mig knapt så mange, men mødte da lidt Rakkeby-folk og lidt fra Klokkerholm.
  • Comments(0)//hverdagen.familien-berg.dk/#post2017