Familien Berg Foged

Familien Berg Foged

Familien består af:

Gitte, Chili, Lotus, Phoenix & René
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Hjallerup, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Kattene: Ida Marie & Erik. Rotterne: Rita og Jytte. Hønsene: Sofia, Gerda og de 10 andre. Hannen: (Vold)-Tage. Fiskene: Rikke og Roberta - Huskyen: Keld og alle vores ællinger

Grillfest i hos Helle og Christian

- HverdagenPosted by Gitte Berg Mon, August 13, 2018 07:57
Lørdag stod den på globryllup i Sæby kirke. Mine chefers datter skulle giftes. Et par kollegaer og jeg troppede op sammen og fik set den smukke, smukke brud og kastet lidt ris på brudeparret. Og så gik turen hjem for at pakke campingvognen.
Den stod nemlig på Grillfest/sommerfest i Hjallerup hos Helle og Christian. Sikke en fest! Hold nu op. Er gul og blå - og har ondt over alt. hehe...Ufattelig sjov og dejlig aften med alle Helle og Christians fantastiske venner. Vi kendte dog Lisa og Andy, men ellers var de andre "nye" bekendtskaber. Som Helle siger: "Vi samler på gode mennesker" - den tror jeg på. Så skøn en flok, de havde fået samlet.I dag er pigerne startet i skole igen efter en lang og god sommerferie. Chili i 5. klasse og Lotus skal starte i 2. klassen. STOP tiden, be om!

  • Comments(0)//hverdagen.familien-berg.dk/#post2015