Berg og Foged

Berg og Foged

Familien består af:

Frk. Gitte, Chili, Lotus, Phoenix & Hr. Foged
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Hjallerup, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Katten: Ida Marie. Rotterne: Rita og Jytte. Hønsene: Sofia, Gerda og de 10 andre. Hannen: (Vold)-Tage. Fiskene: Rikke og Roberta - samt huskyen: Keld ...

Hjallerup Marked, Barnedåb og bare ren hygge...

- HverdagenPosted by Gitte Berg Mon, June 04, 2018 07:59
Torsdag aften blev lidt impulsiv. Var ellers menigen jeg ikke gad på markedet - men da jeg hørte hvem, der kom og spillede derinde, så måtte jeg derind. Heldigvis var Lisa klar og vi havde nogle hyggelige timer derinde. Mødte Helle og banden derinde, som var frivillige i baren i Stalden. Rigtig hyggeligt! I teltet spillede bl.a. Bro, Kato, Dj Alligator og Italiobrothers. Så fedt. Dog knap så fedt man skulle tidligt hjem og i seng og tidligt op på job dagen efter. hæ hæ. Jeg var dog chauffør - så jeg fik kun en enkelt øl i løbet af aftenen - så det var ikke så hårdt for mig.
Lotus og jeg har lagt i telt i weekenden. Det skulle jeg lige tankes op til - Man sover altså bedre på et par glas rødvin. Sådan et liggeunderlag er ikke ligefrem komfort.
Lørdag kom ungernes venner forbi med deres forældre. Vi var også færdige med dagens projekter og skulle bare gøre klar til at tage til Ravnshøj. Var inviteret på aftensmad hos min svigerinde, Maiken.

Søndag stod den på barnedåb af lille Signe Marie i Hellevad Kirke. Smuk barnedåb og flot pyntet fest og lækker mad. Alt spillede bare! Solen skinnede og der var sådan en god og hyggelig stemning. Virkelig en dejlig dag ud over det sædvanelige. Festen blev afholdt i Multihuset i Hallund. Fint lille sted og med en rigtig god legeplads til ungerne. Pigerne var så fine i deres nye kjoler. Vi kørte blomster-tema i familien. he he.  • Comments(0)//hverdagen.familien-berg.dk/#post2000