Familien-Berg

Familien-Berg

Familien består af:

Gitte Elisabeth (1981), Chili Marie (2007) og Lotus Elisa (2010) Phoenix Norman (2017)
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Ørum, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Katten: Ida Marie. Rotterne: Rita og Jytte - samt hunden: Keld ...

Det er jul - det er cool

- HverdagenPosted by Gitte Berg Wed, December 06, 2017 07:57
Sikke meget der er sket de sidste par måneder. Fønne er jo startet i dagpleje hos Jonna og hans far er startet på arbejde igen. Hverdagen kører. Dog endte alle ungerne med at blive rigtig syge, så det er ikke så meget Fønne har været af sted. Tak til mormor og morfar for at træde til med pasningen. Ved ikke hvad vi skulle have gjort uden dem.
Et par juleafslutninger er det også blevet til. I sidste uge holdt Klubben afslutningen med juletræsdans, æbleskiver og pakkespil. Og vi voksne fik indviet Klubbens nye Bordfodbold-spil. Genialt, siger jeg bare!

Traditionen tro var vi også i sommerhuset og lave juledekorationer. Bedsterne tog allerede ungerne med derned en lørdag over middag, så de kunne samle ting i skoven. Om søndagen var der ellers julehygge i sommerhuset og vi fik lavet en masse fine ting.

"Yeeahhh, it´s hard to be a nissemand"...


I weekenden var der også årets julefrokost og højdepunkt ved mit firma. Hold nu op, hvor var det en sjov aften. Havde campingvognen med og det var jo dejligt nemt, da benene ikke kunne mere. Uheldigvis var min "Nisse" med til julefrokosten og havde fyldt campingvognen med skumgummi-dutter. ha ha. Men alt i alt en genial aften - med god mad fra Frøken Madsen i Sæby og alt det man kunne drikke af våde sager.  • Comments(0)//hverdagen.familien-berg.dk/#post1972