Berg og Foged

Berg og Foged

Familien består af:

Frk. Gitte, Chili, Lotus, Phoenix & Hr. Foged
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Hjallerup, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Kattene: Ida Marie & Erik. Rotterne: Rita og Jytte. Hønsene: Sofia, Gerda og de 10 andre. Hannen: (Vold)-Tage. Fiskene: Rikke og Roberta - Huskyen: Keld og alle vores ællinger

Navn til baby i maven er ved at drive os til vanvid...

- Phoenix NormanPosted by Gitte Berg Tue, November 29, 2016 14:47

Tror desværre ikke at andre tænker over, at det kan være sårende, når andre ikke synes som navnet som man har brugt måneder på at finde og blive enige om. Og selvom folk ikke kritiserer det direkte, kan en lille respons gøre ligeså ondt.

Så sent som i dag kom der en og sagde: "NEJ, det kan I bare ikke mene" og en anden kom sågar og sagde: "Jamen Johan er da meget pænere". Der er mange søde navne, ja - og mange almindelige navne, ja. Men vores børn hedder ikke søde og almindelige navne. De skal være lidt specielle og unikke.

Jo mere folk stritter imod navnet, jo mere får vi lyst til at kalde vores søn det navn vi har valgt Ja, det får pludselig omvendte reaktion. Jeg har ikke været så bundet op på navnet Phoenix - før nu. Nu kan han ikke hedde andet, med de reaktioner vi har fået. Vi elsker navnet - og betydningen bag.

Vores kommende søn skal hedde Phoenix Norman Berg. Væn jer til det smiley  • Comments(0)//hverdagen.familien-berg.dk/#post1872