Familien-Berg & Foged

Familien-Berg & Foged

Familien består af:

Gitte Elisabeth, Marie, Lotus Elisa, Phoenix Norman & Hr. Foged
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Hjallerup, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Katten: Ida Marie. Rotterne: Rita og Jytte. Fiskene: Rikke, Rasmus, Rainbow og Roberta - samt huskyen: Keld ...

Lidt godt og blandet fra weekenden...

- HverdagenPosted by Gitte Berg Tue, October 09, 2012 03:27
Min far fyldte år i lørsdags og vi var oppe og fejre ham. Det var en dejlig dag. Vi gav ham Hvidstensgruppen på DVD og et gavekort til Hvidsten Kro - så de kan komme derned og få en omgang Æggekage og en pils dertil. Mormor diskede op med en masse lækkert mad og hendes skønne familie var der også til at fejre min far.
Mormor gav ungerne en strikket trøje hver. De var så fine. Godt arbejde der Mormor! Hun var også så sød at give mig en hjemmestrikket poncho. Er virkelig glad for den og den er bare så lækker at have på. Især på nattevagten i de kølige nattetimer. Vi fik også vores Mondeo tilbage fra mekanikeren. Den er blevet synet og det hele og nu er den bulefri. Det var noget af en dyr post at få den lavet - men det skulle jo til så den kunne blive synet. Mest glad er jeg dog over at den har fået lavet sin bule! Nu er jeg ikke så flov over at køre i den mere. hi hi. STORT tak til vores mekaniker for det fine stykke arbejde. Vi er så tilfredse.

Søndag var vi til Dåbstræf med Chili. Det var rigtig hyggelig og der var faktisk mødt en del op som vi også kendte. Chili og Lotus var meget interesseret og gik pænt med rundt og så de forskellige ting under gudstjenesten. Det var et fint arrangement. Chili fik en bog og en DVD-film og Lotus fik en lille bog. Efter gudstjenesten var der sandwich til børn og voksne samt juice.

Søndag eftermiddag tog vi over til Tina oppe i byen. Hun havde et badekar som vi måtte få til hestene. Det kan de bruge som vandtrug. Meget smart. Tror vi bliver rigtig glade for det - så tak til søde Tina!

Her i dag, mandag, fik jeg rengjort bilen indvendigt. Den trængte efter at John har brugt den som arbejdsbil i et stykke tid. Den blev helt fin igen og dufter nu dejligt indeni. Til aftensmad fik vi lækker hjemmelavet tærte med frisk salat - det er nu længe siden vi har fået det og det var virkelig lækkert.

  • Comments(0)//hverdagen.familien-berg.dk/#post1460