Familien Berg Foged

Familien Berg Foged

Familien består af:

Gitte, Chili, Lotus, Phoenix & René
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Hjallerup, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Kattene: Ida Marie & Erik. Rotterne: Rita og Jytte. Hønsene: Sofia, Gerda og de 10 andre. Hannen: (Vold)-Tage. Fiskene: Rikke og Roberta - Huskyen: Keld og alle vores ællinger

Rengøringsflip - RING 1-1-2!

# NørvangPosted by Gitte Berg Mon, September 17, 2012 13:51
Gik helt amok i dag. Smed den lyserøde sofaen ud i gildesalen og fandt en anden sofagruppe og fik den placeret i stuen. Købte en fin ny dug i Rema1000 og to søde nye lamper til vinduerne og fik ellers ryddet godt og grundigt ud i sagerne i stuen. En masse pyntenips røg oven på i den reol, som vi har fået af Martin. Det pyntede! Jeg er glad for vi igen har fået vores "røde tråd" igen i stuen med de jordnære farver.

Et smut i genbrugen blev det også til i dag. Fandt en fed ugle til sølle 40 kr. Ved så bare ikke lige hvad Johnson siger til den, når han kommer hjem. Thi hi. Jeg synes den er fin og passer godt ind.

Jeg fik også de sidste par billeder af ungerne op og hænge. Glæder mig til der kommer endnu flere op, så det bliver en stor helhed.

  • Comments(0)//hverdagen.familien-berg.dk/#post1433