Familien-Berg

Familien-Berg

Familien består af:

Gitte Elisabeth (1981), Chili Marie (2007) og Lotus Elisa (2010) Phoenix Norman (2017)
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Ørum, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Katten: Ida Marie. Rotterne: Rita og Jytte - samt hunden: Keld ...

X-factor finale og hygge i Ravnshøj...

- HverdagenPosted by Gitte Berg Sat, March 27, 2010 11:03

I aften skal vi op til Nicke og Maiken og se X-factor finalen sammen med Lasse og Ann. Det bliver sikkert rigtig hyggeligt - som altid.

I dag stod vi op lidt over 6. Der kunne Chili ikke sove mere i hvert fald og vi blev enige om vi lige så godt kunne komme i gang med dagens opgaver. Vi venter nemlig på en landmand fra Sjælland, der skal komme efter nogle foderelementer. Hvis han kommer i ordentlig tid, skal vi også lige nå et smut forbi Bauhaus i Aaborg. Vi vil gerne ud og kigge på nyt bryggers nemlig. 

Ligenu er Chili og farmand ude og køre traktor og fylde grus i alle de dumme huller der erkommet i vores indkørsel og jeg sidder så her og lader lidt op. Kan godt mærke det er ved at være liiiidt hårdt nu og babyen dræner mig fuldstændig for energi. Er jo også 1 dag fra termin i dag - så det er nok ikke så sært. Er spændt på hvor mange dage jeg denne gang går over. Gik jo 10 dage over med Chili sidst.

  • Comments(0)//hverdagen.familien-berg.dk/#post112