Familien-Berg

Familien-Berg

Familien består af:

Gitte Elisabeth (1981), Chili Marie (2007) og Lotus Elisa (2010) Phoenix Norman (2017)
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Ørum, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Katten: Ida Marie. Rotterne: Rita og Jytte - samt hunden: Keld ...

Smootie-time

- HverdagenPosted by Gitte Berg Thu, March 25, 2010 09:07

Min gode veninde har i lang tid sagt jeg skulle prøve at lave smooties herhjemme, men vi havde jo ingen blender - og vi fik ikke rigtig taget os sammen til at købe en. Men nu da vi har fået den store Kenwood køkkenmaskine, er der jo blender indbygget i den. Fik købt en færdigblandet frugt i Netto til at lave smooties af. Puttede lidt yougurt i og VUPTI... et styk smootie.. MUMS..Og tjek lige ud at jeg har matchende sugerør dertil. hi hi. Hvordan har jeg kunne leve uden dette?

Min gode veninde, Michala, har forresten fødselsdag i dag. Hun bliver 30. Så stort tillykke til hende. Den 1. april skal vi med i sommerhus for at fejre hende. Det glæder vi os meget til.

Jeg er noget spændt. Har fået en tid hos frisøren her kl. 12.00. Er spændt på hvad vi finder på. Men det bliver nok noget med noget pandehår igen og få taget nogle af de triste totter væk. Spændt er jeg i hvert fald.

Senere skal vi have gjort fryseren ren og klar til vi får en hel gris i morgen fredag. Er lidt spændt på hvor lang tid det kommer til at tage. Heldigvis har vi fået lokket Anns far med til at hjælpe med udskæringerne - så det skulle gerne gå lidt hurtigere. Jeg glæder mig især til at se om min Kenwood kan holde til en hel gris...
  • Comments(0)//hverdagen.familien-berg.dk/#post108