Familien-Berg & Foged

Familien-Berg & Foged

Familien består af:

Gitte Elisabeth, Marie, Lotus Elisa, Phoenix Norman & Hr. Foged
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Hjallerup, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Katten: Ida Marie. Rotterne: Rita og Jytte. Fiskene: Rikke, Rasmus, Rainbow og Roberta - samt huskyen: Keld ...

Chilis 11 års fødseldag...

- Chili MariePosted by Gitte Berg Mon, July 09, 2018 07:53

Fredag efter arbejdet, fik vi koblet campingvognen efter bilen og kørte af sted i forholdsvis to biler. Så meget havde vi med! Og så havde vi aftalt med Chili at hende og veninder havde sommerhuset og annekset for dem selv - og så tog vi andre campingvognen. Det fungerede også bare så fint. Lotus og jeg kørte i min lille røde, så vi hurtigt kunne komme i sommerhuset med frostvarerne.


Lørdag formiddag tog vi til Hals og kiggede genbrugsbutikker og loppemarkeder. Vi scorrede en gravemaskine til Phoenix (som han virkelig knuselsker) for bare 20 kr! Et fund, hvis du spørger mig.

Vejret var dejligt i sommerhuset og der blev også en stund til lidt afslapning, inden det brød løs med fødselsdagsgæster. Chili holdte pigefest/fødselsdag i sommerhuset fra lørdag til søndag. Det var simpelthen sådan en god dag, aften og nat. Pigerne var så søde og alle var bare så gode sammen. Jeg hentede 4 piger i Klokkerholm lørdag eftermiddag og to stødte selv til sommerhuset. Amen gu, som de hyggede. Vi var en tur på stranden, spillede kroket og Bob, pigerne så film og spillede højt musik. De var også længe oppe. Desværre var der en enkelt af pigerne, der ville hjem midtvejs. Men det var vi forberedt på - og hun blev hentet af sin far kl. 3 om natten.

Om søndagen kørte jeg de 4 piger hjem igen og fik lige kigget til dyrene. Og så kørte jeg tilbage til sommerhuset, hvor vi smuttede til Hou for at fange krabber og lave krabbevæddeløb.Det blev også til en bette is i Vaffelhuset. Til kaffen kom Birthe og Svend Åge og så hyggede vi ellers med dem resten af dagen. Vi havde købt ind til grillmad og fik derefter pakket vores ting ned. Pigerne skulle så blive og sove der til tirsdag aften. Så vi fik lige hurtigt mysset dem på gensyn. Phoenix skulle hjem og sove, så vi måtte desværre bryde tidligt op. Der var jo også en masse, der skulle pakkes ud, da vi kom hjem.

  • Comments(0)//hverdagen.familien-berg.dk/#post2011

Klippekort til sygehuset...

- Chili MariePosted by Gitte Berg Fri, June 29, 2018 07:47
Chili faldt i et hul oppe på skolen i går til idrætsdagen og blev ringet hjem. Hun kunne ikke gå eller støtte på benet. Nå, men så måtte vi hellere op og få det tjekket. Flere timer senere, var det "bare" en forstuvning - og heldigvis for det. Pigerne går af på ferie fra i dag! smiley Frøkenen var godt nok noget træt af hun blev tvunget i en af sygehusets kørestole. hæ hæ. Men ellers så nåede vi det hele i går. Jeg havde lovet en Kollega at hente en pakke i Dr.lund om aftenen, og jeg skulle hente To-Good-To-Go for en veninde, der kom hjem fra Tyrkiet på vej hjem fra job, og handle lidt småting til hendes køleskab. Jeg nåede det hele med et sygehus-besøg oveni. Behøver jeg at sige, at jeg rendte stærkt i går og er noget brugt i dag?!? smiley  • Comments(0)//hverdagen.familien-berg.dk/#post2007

Pigefest og Chilis 11 års fødselsdag

- Chili MariePosted by Gitte Berg Mon, June 11, 2018 07:56
Lørdag var der pigefest i Oasen. 25 friske damer var mødt op i festlig stemning. Og hold nu op en sjov dag og aften. Jeg cyklede ned til Lisa og Andy kl. 12, hvor vi fik en øl eller to inden vi gik over i Oasen. John og ungerne tog til Aalborg for at hygge og fordrive tiden mens mor var af sted. Vi fik dejlig mad fra Slagter Krabbe og to af pigerne havde lavet lækker kage til kaffen. Og så fik vi boller med pålæg til "skrub af mad". Det var bare en god dag! Glæder mig allerede til næste år! Jeg sidder helt og griner højt, når jeg tænker tilbage på i lørdags. Amen altså - synes det er helt fantastisk at man kan samle så mange piger, bare fra Ørum og så hygge på tværs af alder m.m. Ved 23-tiden begyndte vi at bryde op og jeg ville også hjem så jeg kunne være frisk til Chilis fødselsdag dagen efter. Det var et godt træk! For var faktisk overraskende frisk da jeg vågnede kl. lidt over 6.

Søndag morgen blev Chili vækket med morgensang, morgenbord og gaver. Hun blev så glad for gaven fra os. Vi gav en sprit ny Huawei 9 lite, Lotus gav hende et cover og Phoenix gav hende panserglas.


Jeg fik lavet mine fødselsdagslagkager. Har rester med på job i dag - det falder nok i god jord, er jeg sikker på!Familien kom til kaffen og Chili havde en skøn dag. Dog var det ikke hele familien som kom, da der var lidt sygdom som man desværre ikke er herre over. Lidt små-fnidder i krogene og et par uheldige bemærkninger var da også at finde - men heldigvis var det ikke noget Chili opfangede - og noget vi andre ikke kunne se udover. Selvom det lige lagde en dæmper. Ærgerligt - når det ellers kunne have været en dejlig dag. Tror varmen er steget folk til hovedet. Forstår ikke man har brug for at påpege fejl og mangler hos folk man er på besøg hos!? Ja, jeg siger det bare! Og er en smule skuffet.

Chili ville gerne vi hentede Pizza fra Hjallerup og så satte vi Ferdinan på og hyggede resten af aftenen. En god fødselsdag. Og så kom der vand - masser af vand! Tiltrængt. Ja, hvem skulle tro man blev glad over regnvejr - men det gjorde vi.

John har endelig også fået inviteret gæster til sin 40 års fødselsdag. Det bliver rigtig godt og han glæder sig rigtig meget. Det gør jeg selvfølgelig også, hvis jeg ellers er inviteret. ha ha..


  • Comments(0)//hverdagen.familien-berg.dk/#post2003
Next »