Familien-Berg

Familien-Berg

Familien består af:

John (1978), Gitte Elisabeth (1981), Chili Marie (2007) og Lotus Elisa (2010) Phoenix Norman (2017)
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Klokkerholm, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Kattene: Ko og Ida Marie - samt hunden: Keld ...

I Rakkeby med hestene...

- RidningPosted by Gitte Berg Thu, August 02, 2012 15:21
Jens og jeg mødtes med Birgitte og hendes Zakira i formiddags kl. 10.00 hos mormor. Mormor bød på kaffe og kage inden turen. Det var rigtig sødt af hende. Vi mødte en masse kendte og smilende ansigter på vores tur og hestene var så søde og næsten ikke bange for noget. Kun små vandpytter og lidt plastik. Store gyllevogne og lastbiler var ikke farlige. Typisk de dumme dyr. he he.

Da vi kom hjem bød mormor på frokost og vi fik os lige en hyggelig snak inden turen gik hjemad. Nu er jeg ved at farve hår og John er kørt på marken med grønthøsteren.
Lotus er lige vågnet og fik lige sin kage fra mormor. Den var et hit!

  • Comments(0)//hverdagen.familien-berg.dk/#post1374

Mors drenge...

- RidningPosted by Gitte Berg Mon, January 16, 2012 15:08
Jaa, køn er man ikke i sådan en ridevest smiley

Elsker bare mine drenge så højt og her taler jeg om Jens og Henning - mine to heste. Først var jeg på tur på Jens ud over stok og sten. Han var noget ivrig - men blev heldigvis hurtigt træt. (Hurra for dårlig kondi). Jeg fik prøvet min nye ridevest. Ikke det helt store hit, må jeg nok indrømme. Den var umobil og bare træls at have på. Den gik imod sadlen og gav sådan nogle bump hele tiden. Tror måske den er lidt for stor? Eller så skal den lige rides til?! Nogen, der ved noget om rideveste?
Efter rideturen var det Hennings tur. Hold nu op så dum en hest! Han ville jo heller ikke op. Det tog en halv time, en grime der sprang, en horsemanship-grime, et langt trækketorv og en meget ophidset Gitte - før han gik med op i traileren.
Måske en kombi af det hele - og så gik han op som om han aldrig havde gjort andet. 4 gange var han oppe og ude igen. Hvorfor skulle det være så svært hest? smiley Vi træner videre i morgen. Er i hvert fald positivt indstillet nu over den hest. Hurra for det!!

Og gæt så lige hvad jeg fandt på rideturen? Jo, vores trug - der var blæst væk under den 1. store storm. Det lå et par kilometer væk i et læbælte. Jeg hentede det i bilen, da jeg kørte ned efter ungerne. Totalt win-win!


  • Comments(1)//hverdagen.familien-berg.dk/#post1100