Familien Berg Foged

Familien Berg Foged

Familien består af:

Gitte, Chili, Lotus, Phoenix & René
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Hjallerup, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Kattene: Ida Marie & Erik. Rotterne: Rita og Jytte. Hønsene: Sofia, Gerda og de 10 andre. Hannen: (Vold)-Tage. Fiskene: Rikke og Roberta - Huskyen: Keld og alle vores ællinger

Nørvang camping åbner igen...

# Fest og farverPosted by Gitte Berg Wed, March 12, 2014 20:37

Igen i år skal der holdes campingfest på Nørvang. Alle er velkommen, bare I lige giver et praj om i kommer, så vi kan finde plads til jer og jeres campingvogne, telte m.m.

Campingpladsen åbner fredag den 27. juni kl. 17.00 for de gæster, der kommer med telte eller campingvogne - så kan de lige få lov til at sætte deres grej op. Selve festen løber af stablen lørdag den 28. juni. Vi holder det igen i år som ét stort sammenskudsgilde, hvor hver familie selv tager mad til dem selv og så slår vi det sammen til ét stort tag-selv-bord. Medbring også gerne en bette kage til det store Nørvanske Kagebord.  • Comments(0)//hverdagen.familien-berg.dk/#post1735

Nørvang camping åbner igen..

# Fest og farverPosted by Gitte Berg Sat, June 15, 2013 03:13
Igen i år skal der holdes campingfest på Nørvang. Alle er velkommen, bare I lige giver et praj om i kommer, så vi kan finde plads til jer og jeres campingvogne, telte m.m.

Campingpladsen åbner fredag den 19. juli kl. 17.00 for de gæster, der kommer med telte eller campingvogne - så kan de lige få lov til at sætte deres grej op. Selve festen løber af stablen lørdag den 20. juli kl. 18.00. Vi holder det igen i år som ét stort sammenskudsgilde, hvor hver familie selv tager mad til dem selv og så slår vi det sammen til ét stort tag-selv-bord. Medbring også gerne en bette kage til det store Nørvanske Kagebord.

Vi satser stærkt på at få slagtet vores smågrise, så vi kan få dem smidt på grillen. Temaet i år for campingfesten er nemlig - GRISEFEST PÅ MALLORCA!

I år vil vi prøve at stable et bette loppemarked på benene. Så tag gerne ting, i vil sælge, med ud til os :-) Det koster gratis, bare i selv medbringer jeres borde til boderne ;-))

  • Comments(0)//hverdagen.familien-berg.dk/#post1677

TEMAFEST: Firmafesten...

# Fest og farverPosted by Gitte Berg Fri, October 12, 2012 03:38
I kan godt glæde jer! Bitten og jeg er ved at arrangere næste års temafest -"firmafesten"!! Vil røbe så meget at det nok bliver sommeren 2013 og I vil hver især blive inviteret som en bestemt person. Det kan være du bliver inviteret som den kiksede It-supporter, rengøringskonen, den gamle direktør eller den kække lille sekretær. Så glæd jer til invitationen!! smiley

  • Comments(0)//hverdagen.familien-berg.dk/#post1466
Next »