Familien-Berg

Familien-Berg

Familien består af:

John (1978), Gitte Elisabeth (1981), Chili Marie (2007) og Lotus Elisa (2010) Phoenix Norman (2017)
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Klokkerholm, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Kattene: Ko og Ida Marie - samt hunden: Keld ...

Sommerferie lige om hjørnet...

- HverdagenPosted by Gitte Berg Tue, July 10, 2018 07:47
Kan ane sommerferien titte frem. På fredag går vi alle på ferie sammen. Pigerne har dog ferie og er jo som skrevet tidligere hos deres bonusbedster. Jeg har kun ham her derhjemme og i dagpleje. GLÆDER mig sindssygt til sommerferien i år. Synes virkelig jeg trænger til det. Det har været nogle lidt hårde måneder.
Skyder sommerferien i gang på fredag med en tur med Lisa til Aalborg. Vi skal i Karolinelunden og høre SASH og Italiobrothers (I ved nok, dem fra vores ungdom). Det bliver så fedt. Andy er så sød, at ville køre os ud og hjem. Lørdag skal der rystes mås med Dorthea. Vi tager en tur til Frederikshavn og gør byen usikker! Glæder mig! Var ellers meningen jeg skulle have været til Løkken Koncerten, som også finder sted på lørdag - men i og med ferien blev skudt i gang i den samme weekend, turde jeg ikke satse på at købe billetter og ja, nu kunne jeg godt - men ... ja - snupper en tur til Frederikshavn i stedet. Det var jo også bare tosse-sjovt sidste gang vi var af sted.
Jeg fik løbet en tur i går aftes med Phoenix i cykeltraileren. Det var dog mega hårdt. Min kondi er slet ikke til at løbe med ham foran mig, men 4 km blev det da til i luntetrav. OG så fik vi vand i går. VAAAAND! Endelig regn! Der regnede i 10 minutter med lårfede stråler. Sad bare og jublede og dansede en regndans i regnen.
Og se så lige så smukt der var bagefter...Nørvang anno 2018
  • Comments(0)//hverdagen.familien-berg.dk/#post2012

Børnefri - næsten...

- HverdagenPosted by Gitte Berg Fri, July 06, 2018 07:59
Pigerne har været på ferie hos deres mormor og mor fra søndag til onsdag aften. De var deroppe med Ida Marie og Malthe og de har bare hygget sig! Det er bare dejligt, at få glæde børn med hjem igen.
Bonusbedsterne var så søde at tage pigerne med til Aalborg i går, torsdag. Pigerne havde fået lidt lommepenge med og fik købt lidt småting. Bedsterne gav så en tur på Alanya i Hjallerup bagefter, som afslutning på dagen. Det var bare sådan en god dag for pigerne og vi er meget taknemmelige for de fik lov at komme med og få den oplevelse. De har bare råhygget!
Efter arbejdet blev vi budt over til naboen til lidt delen-sladder. Det er altid så hyggeligt.


Vi var også en tur i Thorup hos "vores landmand" og hente en balle wrap tør hø. Vi har intet græs tilbage til hestene - så nu må vi fodre os ud af problemet. Ved godt vi ikke er de eneste, der døjer i denne sommer - men hold nu op, det er tidligt, vi skal begynde at fodre ved siden af. Men glade heste havde jeg i går aftes! he he.

Vi har for resten også killinger til salg her først i august.. Var det noget?
Hankilling, CarstenHankilling, JeppeHunkilling, JetteHankilling, Troels
  • Comments(0)//hverdagen.familien-berg.dk/#post2010

Projekt gildesal...

- HverdagenPosted by Gitte Berg Tue, July 03, 2018 07:46
Helle og Christian har været så søde at forære os et barbord og 4 barstole til vores gildesal. Det er vi virkelig taknemmlige for. Vi var lige et hurtigt smut derinde i går efter aftensmaden. Vi skulle alligevel have traileren spændt på bilen - da vi skulle over og hente stilads hos naboen senere. Så to fluer med et smæk!

Jeg gik ellers tidligt i seng i går - tror ikke klokken var mere end 20 før jeg sov. Må have trængt til det. Ville ellers have været ude og løbe i går - men havde det ikke så godt. Tænker jeg har for meget om ørerne, eller så er der noget efter mig. Virker dog til jeg har det ok i dag - så mon ikke nogle gode timers søvn har gjort underværker og så kan jeg ane sommerferien lige om hjørnet - DET trænger jeg til! FERIE!  • Comments(0)//hverdagen.familien-berg.dk/#post2009
Next »