Berg og Foged

Berg og Foged

Familien består af:

Frk. Gitte, Chili, Lotus, Phoenix & Hr. Foged
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Hjallerup, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Kattene: Ida Marie & Erik. Rotterne: Rita og Jytte. Hønsene: Sofia, Gerda og de 10 andre. Hannen: (Vold)-Tage. Fiskene: Rikke og Roberta - Huskyen: Keld og alle vores ællinger

Kulsoen...

- HverdagenPosted by Gitte Berg Tue, May 21, 2019 07:01
Ja, er det mig, de kalder for "Kulsoen"? Ha ha.. Sådan kan man se ud efter 20 minutters arbejde med at rense pillefyret. Shit, jeg så ud. Gav også Chili et stort smækkys lige bagefter og så var hun næsten lige så beskidt. he he.
Ellers blev der ikke lavet det helt store igår aftes. Vi hyggede med aftensmad ved det lille bord og lidt "Bonderøven" og gik ellers tidligt i seng. Manden derhjemme er syg. Bette stakkel. Så han er hjemme i dag og plejer sit helbred.


  • Comments(1)//hverdagen.familien-berg.dk/#post2092

Forlænget og veludnyttet weekend..

- HverdagenPosted by Gitte Berg Mon, May 20, 2019 06:16
Det har været dejligt med en forlænget weekend. Weekenden skød vi i gang med at tage op og se på ny lejlighed til Mads. Han har fået den og den ligger bare så godt oppe i Frederikshavn. Er sikker på han nok skal blive glad for den. Han overtager den til 1. juni. Så der bliver lidt at hjælpe med der, med indflytning m.m. Men det tager vi i stiv arm og vi glæder os på hans vegne og vil gerne hjælpe alt hvad vi overhovedet kan.
Ellers har vi bare hygget med ungerne og nydt tiden med dem.Ea og Jakob kiggede også forbi lørdag til eftermiddagskaffen. Så hyggeligt. Det samme gjorde mine forældre. Annegrete havde bagt. Virkeligt lækkert. Vi fik også en ny havetraktor i weekenden og den skulle selvfølgelig i brug med det samme. Min far kom og og hjalp lidt til med nogle ting på gården og fik brugt den store vinkelsliber. Han fik hakket en masse jern op til produkthandlen. Skønt, at få ryddet op. Ea og Jakob blev og spiste med. Hotdogs med hele svineriet, såre simpelt og så endda på en lørdag aften. Nu har vi så to til markfræs og græs slåning. Phoenix elsker det! Det tror jeg også de andre drengerøve gør. Vi holdt selvfølgelig et vågent øje med de små. De skulle nødigt blive væk på den store mark. Vi fik taget lidt billeder fra den smukke rapsmark lige overfor huset. Det er virkelig så smukt og det dufter helt fantastisk. Vejret var dejligt lørdag og det blev udnyttet.
Lotus lokkede mig med ud på en travetur. Chili tog Phoenix i barnevognen og så travede vi ellers mod Klokkerholm med Bimmer og Lotus ovenpå.
I går, søndag, tog Mads, Lotus og jeg en tur i Ikea for at købe lidt til Mads´ nye lejlighed. Han fandt nogle fine ting og Lotus scorede sig en ny bamse til samlingen. Efter en tur i Ikea og Jysk, satte vi Mads af på kasseren og vendte næsen hjemad til tidlig aftensmad. Det var byttedag med ungerne. Lotus og Phoenix skulle hjem til deres far. Chili blev hos os.

Og vi bruge de sidste soltimer i haven og fik sat den "nye" Fatboy op. Til stor glæde for Chili! Tror hun kommer til at ligge og slaske i den hele sommeren. Ellers gør jeg. he he. Vi fik vandet lidt blomster og drillet Chili med at sprøjte vand på hende. Sjov aften.

Projekt hønsegård skrider også fremad. Der er en masse forarbejde, der skal samles. Det bliver simpelhen den største og fineste hønsegård jeg nogensinde har set. De høns får det som blommen i et æg, som man siger.  • Comments(0)//hverdagen.familien-berg.dk/#post2091

Babyboom, MC. D og de sidste løse ender!

- HverdagenPosted by Gitte Berg Thu, May 16, 2019 07:58
Sikke en dag i går! Ja, altså på den absolut gode måde! Alle de løse ender synes at hænge sammen igen. Kan næsten ikke fatte, at vi er her, hvor vi er nu?!? Fik underskrevet handelsaftalen i går på ejendommen, endelig! Så venter vi bare på "kvitteringen" i form af skødet, der gerne snart bliver tinglyst!

Ida Marie fik mislinger. 4 stk. velskabte små killinger. Lotus fandt dem i Phoenix' gamle barnevogn. Egentlig et rigtig godt og oplagt sted, at få killinger. Hun får lov at være der et par dage, indtil vi tager dem med ind. Men sikke da et baby boom, der er i disse dage på Nørvang. Killinger, ællinger og kyllinger - og sikkert vil mange også mene kællinger på Nørvang. ha ha.

Et mindre lille projekt lykkedes også i går. Men mere om det senere! Vi fejrede det med mad på Mc. Donalds i Aabybro. Det var en dejlig dag i går, det kan jeg godt sige jer! OG lige om lidt går vi på forlænget weekend! Ork, jeg glæder mig! Dagene skal bare nydes fuldt ud og med en masse praktisk arbejde med projekt-hønse-/andegård!  • Comments(0)//hverdagen.familien-berg.dk/#post2090
Next »