Familien-Berg & Foged

Familien-Berg & Foged

Familien består af:

Gitte Elisabeth, Marie, Lotus Elisa, Phoenix Norman & Hr. Foged
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Hjallerup, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Katten: Ida Marie. Rotterne: Rita og Jytte. Fiskene: Rikke, Rasmus, Rainbow og Roberta - samt huskyen: Keld ...

Travle og hårde dage..

- HverdagenPosted by Gitte Berg Sun, March 24, 2019 15:17
Hold nu op, hvor har der været run på den sidste uges tid. I weekenden har vi flyttet endnu mere ud af lejligheden og ind hos mig. Der bliver kørt i pendulfart til Frederikshavn og tilbage igen lige pt. Men synes allerede det er ved at være helt godt. Har virkelig fået muget ud i mit liv. På mere end ét plan. Alt er nyt. Og er så klar til en ny start. Renés møbler klæder huset og passer fint med de få møbler jeg har.

  • Comments(0)//hverdagen.familien-berg.dk/#post2068

Fogeden tog mine møbler ...

- HverdagenPosted by Gitte Berg Fri, March 22, 2019 08:00
... og flyttede dem ud af huset og flyttede godt nok sine egne møbler ind i huset. he he..


Kom hjem til dette syn i går. Min far og AG og René legede flyttemænd i går og fik faktisk tømt Renés lejlighed. Vi fik dog lidt travlt, da jeg kom hjem fra job, da der begyndte at regne. Og så var det med at få tømt stuen, så de nye møbler kunne komme ind. Vi var færdige lidt over 22 i aftes med møblerne. Så er der alle flyttekasserne. Shit, der er meget!
Min far og Annegrethe holder et velfortjent hvil i lejligheden midt i flytningen. De var guld værd og meget effektive. Hold nu op, hvor er jeg glad for deres hjælp.
Vi fik sat de nye møbler ind og pakket lidt ud. Der er bare en million flyttekasser endnu, der skal pakkes ud. Men de store ting, er kommet på plads.
Så mangler jeg bare at få skruet TVet ned og afleveret til ungernes far. Og så kan han hente de møbler jeg flyttede ud af huset. Så er det delt ligeligt imellem os.









  • Comments(0)//hverdagen.familien-berg.dk/#post2067

Kunst og industri i harmoni...

- HverdagenPosted by Gitte Berg Wed, March 20, 2019 13:36
16 kunstnere udstiller hos DMTonline i Sæby

Lørdag den 23. marts og søndag den 24. marts fra 10-16, begge dage


16 kunstnere fra Nordjylland er omdrejningspunktet for kunstudstillingen, der holdes lørdag den 23. marts og søndag den 24. marts fra 10-16, begge dage. Direktør Solveig Sørensen fra DMTonline, Trædrejer Henning V. Nielsen fra Tylstrup og billedkunstner Mogens Hellum fra Sæby har fundet sammen om dette arrangement, der finder sted på Kjeldgaardsvej 1 i Sæby hos DMTonline. Om lørdagen vil der være åbningstale ved Borgmester Birgit Hansen og udover at se de mange værker, vil der også være mulighed for at besigtige virksomheden. DMTonline har fokus på salg og rådgivning, som underleverandør af kvalitets kabler, stik, kabelkonfektionering og antenner til bl.a. offshore, vindmøller, marinen, radiokommunikation, WLAN og teleindustrien.

Følgende kunstnere vil udstille hos DMTonline:
Malerier: Mogens Hellum, Karen Nielsen, Stefan Sommer, Annet Skovbak, Birgit Jensen, Anne Marie Lund, Kirsten Pedersen, Per H. Steffensen. Foto: Alice B. Tannert. Trækunst: Kunstdrejer Henning V. Nielsen. Sten & Billedhugger: John Konrup Pedersen. Billedkunst: Anne Mette Havshøj Jacobsen. Glaskunst: Glasstuen Sindal - Karen Horsholt. Sølvsmykker: Karen Riis Design. Keramik: Jane Christiansen. Rav-værkstedet: Andreas & Beate Wørner.

Gratis entré





  • Comments(0)//hverdagen.familien-berg.dk/#post2066
Next »