Familien-Berg

Familien-Berg

Familien består af:

Gitte Elisabeth (1981), Chili Marie (2007) og Lotus Elisa (2010) Phoenix Norman (2017)
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Klokkerholm, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Kattene: Ko og Ida Marie - samt hunden: Keld ...

Folk har så forbandet travlt..

- HverdagenPosted by Gitte Berg Mon, December 10, 2018 12:00
Hold nu op, hvor er jeg træt af at folk har så forbandet travlt med mit og Johns liv. Hvor pokker har i været de sidste 2 år? Hvad får jer til at dømme hvad der er rigtigt og forkert, hvem det er mest synd for her? Der er fandme ikke en af os det er mest synd for. For ved i hvad - det er squ mest synd for ungerne. Og med jeres indblanden og sladder i krogene - så GÅR det ud over ungerne! Er rasende, er skuffet og ikke mindst ked af det. John og jeg er fuldstændig klar over hvad vi hver især render og laver - det behøver i bestemt ikke blande jer i og gøre jer til dommer over.

Hvis I vil have min side af historien kan i jo invitere på kaffe eller vise lidt interesse for mig som person - og det samme gælder den anden vej rundt med John. I behøver ikke stå på sidelinjen og dømme os og pege fingre af os.

Hvis John og jeg kan få det her til at fungere, på en voksen måde og kan samarbejde med og omkring ungerne. Så kan i være fuldstændige ligeglade med at vi hver især er kommet videre med/i nye forhold! Pas jeres eget liv, tak!

  • Comments(0)//hverdagen.familien-berg.dk/#post2028

Derfor har der været stille herinde..

- HverdagenPosted by Gitte Berg Tue, December 04, 2018 19:55
Som mange af jer nok allerede ved, så skal John og jeg skilles. Efter jul flytter vi hvert til sit. Hvis alt går efter planen bliver jeg boende på Nørvang og John finder en lejlighed eller lejehus i Klokkerholm. Jeg vil kæmpe for vi bevarer det gode samarbejde omkring børnene. De er og bliver det vigtigste. Det er ikke deres skyld, at deres mor og far ikke kan finde ud af tingene sammen.

  • Comments(0)//hverdagen.familien-berg.dk/#post2027

En dejlig weekend...

- HverdagenPosted by Gitte Berg Mon, September 24, 2018 07:48
Det har været en skøn og lang weekend. Fredag aften hyggede vi med vores plejebarn og egne børn, lavede fest i stuen med disko lys og god musik og dans. Det var en sjov aften. Lørdag var der ikke så godt vejr, så der var dømt hygge, indendørs og en god film lørdag aften. Men Phoenix og jeg snuppede en lille tur til Aalborg for at købe lidt småting.
Søndag var lidt mere aktiv. Først fik Phoenix og jeg slået græsset, så fik jeg revet gårdspladsen fin og så var vi ude og kigge og prøve ny bil. Om eftermiddagen sadlede vi hestene op og fik et par gode runder på dem. Desværre faldt Lotus af Bimmer. Det kunne ikke gå stærkt nok - og ja, Bimmer og Lotus var ikke enige om hvilken vej, de skulle dreje - så det gik galt. Heldigvis slog hun sig ikke og red videre bagefter. Seje pige!

I går aftes var også bare så dejlig. Bitten havde inviteret mig på tøsehygge med hendes veninder og søster. Vi skulle til noget fod- og skuldermassage og ansigtsbehandling med bobler og det hele. Hold nu op, hvor var det skønt. Utrolig lækker og hyggelig aften - og simpelthen så sjov. Vi fik grinet rigtig meget med og af hinanden. Det var lige hvad jeg trængte til. Da arrangementet sluttede, tog Bitten hjem til hende og hendes mand, hvor vi fik en kop kaffe og lidt mere snak. Så er man dejligt høj efter sådan en aften med gode grin.


  • Comments(0)//hverdagen.familien-berg.dk/#post2026
Next »