Familien Berg Foged

Familien Berg Foged

Familien består af:

Gitte, Chili, Lotus, Phoenix & René
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Hjallerup, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Kattene: Ida Marie & Erik. Rotterne: Rita og Jytte. Hønsene: Sofia, Gerda og de 10 andre. Hannen: (Vold)-Tage. Fiskene: Rikke og Roberta - Huskyen: Keld og alle vores ællinger

En almindelig hverdagsaften..

- HverdagenPosted by Gitte Berg Wed, August 21, 2019 07:53
Det var en aften med run på i går. Synes slet ikke jeg sad ned før 21.30 i går, hvor vi kunne sætte os med god samvittighed og trække vejret og se Landmand søger kærlighed. God aften var det - men der var meget at se til, synes jeg.Vi nåede dog at besøge skolens legplads lige efter aftensmaden og inden bettemanden skulle hjem i seng. Og en tur hos købmanden efter is. Desværre blev Chili vag deroppe og kastede op, så hjem i seng med hende. Hun er stadig dårlig i dag. Øv. Og synd for hende. Håber hun snart får det bedre.

  • Comments(1)//hverdagen.familien-berg.dk/#post2134

Kæledyrenes hemmelige liv 2...

- HverdagenPosted by Gitte Berg Sun, August 18, 2019 07:59
Lidt skulle der ske, når nu vi to tøser er alene hjemme. Chili lokkede mig med i biografen og se Kæledyrenes Hemmelige Liv 2. Den var da ok sjov, men måske ikke en biograftur værd, men vi hyggede os alligevel og vi fortrød ikke, at vi tog derind. Vi var hjemme ved en 19 tiden og var egentlig propmætte, så vi udskød aftensmaden. Så kunne jeg også lige nå at få slået græsset på matriklen.
Jeg begav mig også i krig med traktoren og fik da også gang i dyret. Desværre gik den i stå få meter fra maskinhallen. Ej hvor irriterende. Måtte give René den lidt flove og triste besked, at jeg troede den var i stykker. Nej, det var den ikke. Der var bare blevet lukket for dieseltilførslen. Åh? Så mig i gang med at rode med det. Kunne jo ikke vente på manden kom hjem engang søndag 😂 Og så fik jeg harvet ridebanen og kunne vinge endnu et projekt af.
Det er gået fint med at være græsenke og helbredet har det bedre. Bliver hurtigt træt og ør i hovedet, men med lidt pauser og hvil, så går det ok. 

Min utrolig dejlige kollega kom også på besøg i går. Hun fik mig op og i gang med dagen. Er så taknemmelig over at have så god en ven. Vi havde et par hyggelige timer og fik snakket om alt og ingenting. Det havde jeg brug for ❤️

Glæder mig sindssygt til min mand kommer hjem igen. Han har været utrolig sød og har skrevet og ringet en masse gange. Så det føles helt, som om jeg selv har været med på tur til Kolding. Tæller timerne til han kommer hjem.

  • Comments(1)//hverdagen.familien-berg.dk/#post2133

Min blog, mine ord, mit valg...

- HverdagenPosted by Gitte Berg Sat, August 17, 2019 08:41
Fik en vred SMS i går fra "en" som gerne vil undlades omtalt på min blog, at jeg ikke måtte nævne personen, hverken negativt eller positivt ellers ville personen ikke tale eller ses med mig. Ok så?! En ting er helt sikker, jeg skriver hvad og om hvem jeg vil her på bloggen. Og om det så betyder, at jeg får lidt uvenner eller "samarbejdet" ikke kan køre pga jeg skriver på min blog. Tænker lidt, det har overhovedet ikke kørt, jo kun én vej, alligevel. Jeg skal ikke trues eller have mundkurv på.
Ja så må det være sådan. Dette er min dagbog, på godt og ondt og det er sådan det er. Og synes heller ikke jeg rakker "folk" ned, andet end de har pisset mig af eller fortjent det. Så har vist det på plads. Jeg er heller ikke ansvarlig hvad du læser, tolker eller misforstår og tror du læser mellem linjerne.

Jeg har lagt syg de sidste par dage. Faktisk har jeg længe gået og været småvag og i perioder virkelig slået ud et døgns tid med høj feber og utilpashed, men blev da rigtig ramt her i ugen. Øv. Har bare sovet og sovet og sovet. Havde ellers en masse planlagt her i weekenden, når jeg skulle være alene. Chili valgte at blive hos mig i weekenden selvom der var udsigt til hendes mor ikke var meget bevendt. Forstår ikke hun gider være hjemme hos hendes syge mor. Har det dog bedre ligenu, hvor jeg lige er stået op. Sidder her med min morgenkaffe og kigger ud på en regnvåd morgen. Hyggeligt på én måde. Savner René. Han er på weekend med sine forældre, sin bror og søster i Kolding.
Chili fik mig lokket med lidt ud i går aftes. Der var Open By Night I Klokkerholm. Egentlig skønt at komme ud selvom jeg var møgtræt, da jeg kom hjem. Mødtes med en gammel ven og ellers med de kendte ansigter i byen. Fik en masse knus og gode grin. Tiltrængt. Mødte også Fønne og Lotus og deres far. Dejligt at se og kramme ungerne. Jeg tog lidt tidligere hjem og Chili blev deroppe med hendes venner. Hentede hende senere og vi tog hjem og hyggede med film og snold.

  • Comments(1)//hverdagen.familien-berg.dk/#post2132
Next »