Familien-Berg

Familien-Berg

Familien består af:

Gitte Elisabeth (1981), Chili Marie (2007) og Lotus Elisa (2010) Phoenix Norman (2017)
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Ørum, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Katten: Ida Marie. Rotterne: Rita og Jytte - samt hunden: Keld ...

Valentins dag 2019

- HverdagenPosted by Gitte Berg Fri, February 15, 2019 07:01
Sørme om jeg ikke modtog den smukkeste buket blomster på jobbet i går i anledning af Valentins dagen. Føler mig så forkælet og heldig. Dog tabte jeg et væddemål på jobbet angående om jeg fik blomster eller ej leveret. Jeg troede ikke på det og mine kollegaer gjorde - så da jeg så fik blomster tabte jeg en omgang fastelavnsboller fra bageren. Så dem fik jeg hentet til kaffen. ha ha.
Da jeg kom hjem skyndte jeg mig, at gøre huset klart og fodre dyr m.m. Fik tændt lys i hele hytten og dækket op. Fik hentet stjerneskud til sen aftensmad. Herren kom først hjem kl. 19.00.Han blev rigtig overrasket. Og så havde jeg bestilt billetter til Den Ternede Ninja i biografen i Aalborg. Og den kan helt klar anbefales. Grinede så meget hele vejen igennem. Ganske forskruet film og masser af sort humor - men jeg elsker det! Det var bare en dejlig dag. På alle måder!

  • Comments(0)//hverdagen.familien-berg.dk/#post2050

Blackstone...

- HverdagenPosted by Gitte Berg Tue, February 12, 2019 22:09
Min bil blev færdig ved mekanikeren i dag. Den fik nye dæk på. Dejligt. René var så sød, at låne mig hans bil på job og så gik han med Keld ind efter bilen. René havde besøg af din datter i dag. Det var jeg noget så glad for, at de kunne hygge derhjemme selvom jeg var på job. Ville selvfølgelig rigtig gerne have været med derhjemme, men sådan skulle det desværre ikke være.

Vi skulle ellers have været ude og prøve at skyde i skydeklubben, men Renés kollega meldte afbud, så i stedet tog vi et smut op i hans lejlighed og hentede et par småting og den grønne bil. Derefter tog vi ud for at spise sen aftensmad. Vi tog på Blackstone i Frederikshavn. Lækkert sted og god mad. Kan godt anbefales.
Har nydt aftenen, det er helt sikkert 👍👏😊

Fik ordnet lidt praktisk da vi kom hjem. Jeg blev sat til at stryge skjorter. Ha! Det var godt nok en betroet opgave jeg fik der. Men fik da ros - så må da have gjort det godt nok. ha ha. Jer der kender mig, ved jeg ikke er den store strygemester. Jeg ejer praktisk talt ikke tøj, der skal stryges - fordi jeg ikke gider stryge eller synes jeg kan finde ud af det. Så, det var en stor dag i går.

Gik igen tidligt i seng, da uret truede med at ringe allerede kl. 5. Badehotellet, som vi ville have set, måtte vente til en anden dag.

  • Comments(0)//hverdagen.familien-berg.dk/#post2049

Årets snotgøj

- HverdagenPosted by Gitte Berg Tue, February 12, 2019 07:00
Nøj, hvor er jeg nottet lige pt. Tror René har smittet mig godt og grundigt. Han har også nottet længe nu. Men det er heldigvis ikke være end at en god omgang næsespray kan klare det og nogle sugetabletter.

Da jeg kom hjem i går fik jeg ordnet hestene, vasketøjet, fik renset mit pillefyr og fik et hurtigt besøg af John og ungerne og så fik jeg forberedt mad til René kom hjem. Han havde en lang vagt, så han var først hje mme kl. 19. Vi lavede lækker ommelet - mums! Med alt godt fra køleskabet.Og så gik vi ellers tidligt i seng. Skulle tidligt op her til morgen. Jeg skulle have min bil på værksted inden job - og så lige låne Renés bil på job. Luksus!  • Comments(0)//hverdagen.familien-berg.dk/#post2048
Next »