Familien-Berg

Familien-Berg

Familien består af:

John (1978), Gitte Elisabeth (1981), Chili Marie (2007) og Lotus Elisa (2010) Phoenix Norman (2017)
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Klokkerholm, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Kattene: Ko og Ida Marie - samt hunden: Keld ...

Vi Elsker 90erne...

- HverdagenPosted by Gitte Berg Tue, August 14, 2018 12:01
Er simpelthen den heldigste i hele verdenen - næst efter min veninde, der rent faktisk har vundet to billetter til "Vi Elsker 90erne" I Mølleparken her på lørdag og har givet mig den ene billet, så vi kan komme derud sammen. Jaahuuu, hvor bliver det godt - jeg glæder mig virkelig meget. Det med at komme derud og hjem, det må vi lige se om vi kan finde en løsning på smiley

DJ Bobo, E-type, Infernal, Mr. President, Dj Alligator, Jon, Cartoons, Blå Øjne, S.O.A.P, Cut N Move, My & My, Lasgo, Diskofil, Haddaway, Dr. Alban og Las Ketchup er bare nogle af dem jeg vil GLÆDE mig ufatteligt til at komme ud og se og høre! Og så er det jo bare endnu bedre jeg har fundet en åndsfælde, der elsker Diskofil lige så højt som mig selv!

  • Comments(0)//hverdagen.familien-berg.dk/#post2016

Grillfest i hos Helle og Christian

- HverdagenPosted by Gitte Berg Mon, August 13, 2018 07:57
Lørdag stod den på globryllup i Sæby kirke. Mine chefers datter skulle giftes. Et par kollegaer og jeg troppede op sammen og fik set den smukke, smukke brud og kastet lidt ris på brudeparret. Og så gik turen hjem for at pakke campingvognen.
Den stod nemlig på Grillfest/sommerfest i Hjallerup hos Helle og Christian. Sikke en fest! Hold nu op. Er gul og blå - og har ondt over alt. hehe...Ufattelig sjov og dejlig aften med alle Helle og Christians fantastiske venner. Vi kendte dog Lisa og Andy, men ellers var de andre "nye" bekendtskaber. Som Helle siger: "Vi samler på gode mennesker" - den tror jeg på. Så skøn en flok, de havde fået samlet.I dag er pigerne startet i skole igen efter en lang og god sommerferie. Chili i 5. klasse og Lotus skal starte i 2. klassen. STOP tiden, be om!

  • Comments(0)//hverdagen.familien-berg.dk/#post2015

Så er vi i gang igen...

- HverdagenPosted by Gitte Berg Fri, August 10, 2018 07:58
Hold da op, hvor er denne uge fløjet af sted. Og det var slet ikke så slemt at starte op igen, som først frygtet. Lidt hårdt, at komme tidligt op - men hen mod onsdagen var det allerede meget bedre og her i dag vågnede vi før vækkeuret. Dog tror jeg pigerne vil synes det bliver ekstremt hårdt på mandag. Chili har sovet de sidste dage til kl. 11. Hold nu op!!! he he.. Præ-teenager, siger jeg bare!


Pigerne har i denne uge været hos deres bonusbedster i Hou, i sommerhuset - hvor de er blevet godt forkælet og hygget om.
I går aftes efter arbejde mødtes vi alle så oppe hos Mormor og Morfar til grillaften og så blev pigerne deroppe. De skal være der indtil søndag engang. Så er den sommerferie også godt brugt for deres vedkommende. Tror de har nydt den! De har i hvert fald ikke kedet sig på noget tidspunkt.

  • Comments(0)//hverdagen.familien-berg.dk/#post2014
Next »